ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

4ος Κολυμβητικός Διάπλους << Θυμάμαι το Σάμινα >> 22.09.18 - 23.09.18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-4ος Κολυμβητικός Διάπλους << Θυμάμαι το Σάμινα >> 22.09.18 - 23.09.18
-Remember , Swim , Respect

Κυρίες και Κύριοι,

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 4ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα» που θα πραγματοποιηθούν στις 22.9.18 και 23.9.18 σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας αποστέλλουμε.
Ο Κολυμβητικός Διάπλους «Θυμάμαι το Σάμινα» είναι ένας φόρος τιμής στα θύματα, στους διασώστες και όσους βοήθησαν στο τραγικό αυτό γεγονός το οποίο συγκλόνισε όλους μας την νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000.
Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του αθλητισμού όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος (Πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση) , ο Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός προπονητής και Ολυμπιονίκης ), ο Χρήστος Γαρέφης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και προπονητής τριάθλου), οι: Γιώργος Μαθάς, Ζαχαρίας Αλεξανδράκης (Μαραθώνιοι και Υπερμαραθώνιοι κολυμβητές σε Ελλάδα και εξωτερικό) , ο Αντώνης Τσαπατάκης ( Παραολυμπιονίκης κολύμβησης ) και η Mania Bikof ( Ναυαγοσώστρια - βραβείο ηρωισμού ).

Η φετινή εκδήλωση θα είναι σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ανοιχτή Θάλασσα και Μαραθώνια κολύμβηση Πάρου, την Umbrella Branding και την υποστήριξη του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, της AEGEAN AIRLINES, της HELLENIC SEAWAYS, της ΕΚΟ και της LIFEGUARD HELLAS .

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video