ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πέρασαν απ’ την έγκριση του ΚΥΣΟΙΠ 19 αποκρατικοποιήσεις


19 αποκρατικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ εγκρίθηκαν άρον άρον από το ΚΥΣΟΙΠ κάτω από την πίεση των δανειστών. Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ δημοσιεύθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ποιες είναι οι 19 αποκρατικοποιήσεις;
Δεκατέσσερα (14) Περιφερει- ακά Αεροδρόμια
Ελληνικό
Αστέρας Βουλιαγμένης
Αφάντου Ρόδος
ΔΕΣΦΑ
ΟΛΠ
ΟΛΘ
ΤΡΑΙ- ΝΟΣΕ και ΕΕΣΤΥ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ηλεκτρονική Δημοπρασία III, IV, V, VI και άλλα μικρά ακίνητα
Μαρίνες
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΕΛΠΕ
ΟΤΕ
ΔΕΗ
ΕΥΑΘ
ΕΥΔΑΠ
ΔΕΠΑ
ΕΛΤΑ

Το σχέδιο αναφέρει για τη ΔΕΗ πως στόχος είναι η πώληση του 17% ίσως και μέσα στο 2016. Το ΤΑΙΠΕΔ προωθεί την πρόσληψη συμβούλων μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2016. Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για την στρατηγική.

Για τα ΕΛΠΕ, το σχέδιο τονίζει πως προωθείται επίσης η πρόσληψη συμβούλων μέχρι το τρίτο τρίμηνο 2016 για να αξιολογηθούν εναλλακτικές στρατηγικές επιλογές και να υποβληθούν σχετικές εισηγήσεις.

Όσον αφορά τον ΟΤΕ, δρομολογείται η πώληση του 5% που έχει το Δημόσιο με μεταφορά του στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ άμεσα αναμένεται και η πρόσληψη συμβούλου.

Σχετικά με την την ΕΥΑΘ το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει πως θα πρέπει να έχει επιλέξει συμβούλους μέχρι το τρίτο τρίμηνο 2016 για την αξιολόγηση εναλλακτικών επιλογών για την πώληση του 23% των μετοχών.

Παράλληλα, προωθείται η σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου και η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου και έγκριση αναθεωρημένης Σύμβασης Παραχώρησης από την Εταιρεία και το δημόσιο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video