ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τήνος, επισκέπτες, Πάσχα, Αφιξοαναχωρήσεις, πλοία, διακοπές

Τήνος: Εντυπωσιακά τα νούμερα των επισκεπτών το Πάσχα!

Μια ακόμη «άνοιξη» αναμένεται να βιώσει το τουριστικό προϊόν της Τήνου τη φετινή τουριστική περίοδο, σε συνέχεια της ήδη εξαιρετικής περυσινής χρονιάς η οποία έσπασε τα κοντέρ στο νησί της Μεγαλόχαρης.
Η Τήνος, φέτος το Πάσχα, κέρδισε για ακόμα μια χρονιά το στοίχημα, αποτελώντας αδιαμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους πασχαλινούς προορισμούς. Τα νούμερα των επισκεπτών τείνουν προς τα περσινά και θα πρέπει να τονίσουμε, το μεγάλο ποσοστό που σημειώθηκε το 2016 σε σχέση με το 2015 με την αύξηση των επισκεπτών να φτάνει στο 80%.
Με το ποσοστό της πληρότητας το φετινό Πάσχα. να είναι στο 90%, η Τήνος  βρέθηκε και πάλι στις προτιμήσεις των επισκεπτών.
Κάθε μορφή ειδικού τουρισμού, όπως είναι και ο θρησκευτικός, είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να φέρει κανείς περισσότερους επισκέπτες στην Ελλάδα. Διότι όλοι αυτοί θα έρθουν για έναν λόγο παραπάνω.
Χιλιάδες προσκυνητές προσελκύουν και άλλα νησιά ή περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Μαγνήτης για τους πιστούς είναι η Παναγία της Τήνου που βοηθάει σε αυτά τα ποσοστά.
Αναλυτικότερα, από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Τήνου, 22.113 επιβάτες, το ίδιο διάστημα πέρυσι, αποβιβάστηκαν 24.455 επιβάτες, ενώ το 2015 13.256 επιβάτες. Μπορεί το ποσοστό να έχει αρνητικό πρόσημο σε σχέση με περσινή χρονιά, όμως δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε κακή τουριστική χρονιά για την Τήνο αφού τα νούμερα είναι ήδη εκπληκτικά.
Ένας σημαντικός παράγοντας, που βοήθησε στην εκτόξευση των επισκεπτών το Πάσχα , είναι συχνή ακτοπλοϊκή σύνδεση που είχε η Τήνος και ο απίστευτος αριθμός πλοίων που καταφθάνουν στην Τήνο καθημερινά!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τήνος βρίσκεται στη τρίτη θέση, μετά το λιμάνι του Πειραιά και της Μυκόνου σε αφιξόαναχωρήσεις πλοίων. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν όταν η Τήνος έχει αυτά τα νούμερα επισκεπτών, όταν καθημερινά έχει 22 αφιξοαναχωρήσεις και το Σαββατοκύριακο ξεπερνούν τις 25, όταν η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η Σύρος έχει 8 αφιξοαναχωρήσεις.
Σημαντικός παράγοντας για την προσέλκυση των τουριστών στην Τήνο ήταν τα οικονομικά πακέτα που προσέφεραν αρκετοί ιδιοκτήτες καταλυμάτων του νησιού, όπως επίσης και ο καλός καιρός που ήταν σύμμαχος των επισκεπτών του Πάσχα στην Τήνο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video