ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος κοντά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Υπερφορολόγηση, αύξηση συντελεστών Φ.Π.Α., all inclusive και lunch basket πνίγουν τον εμπορικό κόσμο των νησιών μας
-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κοντά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Ρόδου

Η υπερφορολόγηση, η απουσία κινήτρων, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α., το all inclusive και lunch basket, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής μας, που αποτελούν και τη «ραχοκοκκαλιά» της Οικονομίας μας.

Η έλευση επισκεπτών στην περιοχή μας δεν έχει φέρει αντίστοιχα και προσδοκώμενα έσοδα στον εμπορικό κόσμο της Ρόδου.

Αυτό διαπίστωσε σε επαφές που είχε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου, όπου συναντήθηκε σε περιοδεία που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Συγκεκριμένα περιόδευσε το μεσημέρι του Σαββάτου 16.6.2018 και τη Δευτέρα 18.6.2018 στην κεντρική εμπορική αγορά της πόλης της Ρόδου και της μεσαιωνικής πόλης και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Με αφορμή την ημέρα «ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ» και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, επισκέφθηκε τη βιομηχανία ζυθοποιίας ΒΑΠ Κουγιός.

Κρίνεται αναγκαίο να εφαρμοστούν άμεσα μέτρα που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα και περιορίζουν την ανεργία. Οι πανηγυρισμοί για έλευση πολλών τουριστών δεν λύνει τα προβλήματα, τα οποία απαιτούν από τους υπευθύνους και κυρίως από την Κυβέρνηση άμεσες λύσεις!

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video