ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΣΕΠ-3Κ: Υποψήφια στο δήμο Αθηναίων κέρδισε την αίτηση θεραπείας & διορίζεται

Μια τεράστια νίκη πέτυχε υποψήφια στο δήμο Αθηναίων, η οποία κέρδισε την αιτήση θεραπείας και διορίζεται στην αντίστοιχη υπηρεσία.
Πρόκειται για την Σοφία Συμεωνίδου ιδρυτικό μέλος της Εργατικής Αντεπίθεσης, η οποία κέρδισε την αίτηση θεραπείας , που είχε υποβάλει στο ΑΣΕΠ (13/6/2019), υπό την καθοδήγηση της παράταξης της, και ώς εκ τούτου αναμορφώνονται οι πίνακες διοριστέων στο Δήμο Αθηναίων, στους Υ.Ε. εργάτες καθαριότητας (ειδική κατηγορία Β’)
για την προκήρυξη 3Κ/2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εργατικής Αντεπίθεσης, «μετά από αυτή την εξέλιξη το ΑΣΕΠ είναι υποχρεωμένο να αναμορφώσει,αρχικά, τους πίνακες διοριστέων, και εν’ συνεχεία να τους αποστείλει στο Δήμο Αθηναίων για να προχωρήσει με τη σειρά του στην πράξη διορισμού , και οχι απόλυσης , της συγκεκριμένης Συναδέλφου μας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για νέα επιτυχία της παράταξης με δεδομένο ότι απο τις 300 περίπου αιτήσεις θεραπείας που κατατέθηκαν στο ΑΣΕΠ , μετά την έκδοση των πινάκων διοριστέων, δεκτή, έως τώρα, έχει γίνει μόνο αυτή που κατέθεσε η Συνάδελφος Σοφία».
Σε δήλωση της, η διοριστέας Σοφία Συμεωνίδου, σημείωσε: «Με απόφαση του ΑΣΕΠ 849/22.7.2019 η αίτηση θεραπείας που κατατέθηκε στις 13.6.2019 υπο την καθοδήγηση της Εργατικής Αντεπίθεσης έγινε δεκτή!!Ευχαριστώ πολύ την παράταξη που στάθηκε δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή σε αυτόν τον αγώνα!!Σας ευχαριστώ απο καρδιάς όλους».Πηγή

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video