ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου



Ερμούπολη Σύρου, 27 Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν 52χρονος και 53χρονος, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας 

Κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδια ρόπαλα και πτυσσόμενος σουγιάς 

Συνελήφθησαν σήμερα (27 Αυγούστου 2019) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 52χρονος αλλοδαπός και 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου οι κατηγορούμενοι διερχόμενοι από σημείο που βρισκόταν δυο αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 38 ετών, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή και αποχώρησαν. 

Ακολούθως επέστρεψαν στο σημείο όπου χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια ρόπαλα επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν με τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς.
Κατά την εξέλιξη του επεισοδίου ο 52χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 37χρονο με πτυσσόμενο σουγιά και διέφυγε. 

Παράλληλα, ο 53χρονος καταδίωξε τον 38χρονο, ωστόσο έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν.
Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο δράστη.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια ρόπαλα, καθώς και ο πτυσσόμενος σουγιάς που κατείχε και χρησιμοποίησε ο 52χρονος. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video