ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παιδικός Σταθμός Δήμου Τήνου: "Μουτζουρώνω, Sχηματίζω, Χρωματίζω"

Ο Παιδικός σταθμός του Δήμου Τήνου παρουσίασε την Έκθεση των εικαστικών έργων των παιδιών του σταθμού με θέμα: 

"Μουτζουρώνω, Sχηματίζω, Χρωματίζω"
με τα μολύβια
των Miro, Klee, Kandinsky”

Τα παιδιά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Άννας Βελαλοπούλου και Σοφίας Κολοβού, τον Φεβρουάριο και των Μάρτιο, δημιούργησαν θέματα (ζωγραφιές ή γλυπτικές συνθέσεις) προσεγγίζοντας με το δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο θέματα από έργα των Joen Miro, Paul Klee, και Wassily Kandinsky.

Για τέσσερεις περίπου μέρες ο Τριπόταμος γέμισε από παιδικές φωνούλες και από τέχνη. Στις μεσαιωνικές καμάρες του χωριού αλλά και στην Αίθουσα του «Λαογραφικού Μουσείου Τριποτάμου» που παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από την αδελφότητα Τριποταμιτών «Η Γέννηση», από την Παρασκευή 6 Ιούνη το απόγευμα, όταν έγιναν και τα εγκαίνια της έκθεσης, μέχρι και την Δευτέρα 9 Ιούνη, πρωί και απόγευμα είχαμε την τιμή και την ευχαρίστηση, όσοι το είδαμε , να περιπλανηθούμε μέσα από τα μάτια και τις ψυχές των παιδιών- νηπίων τριών, τεσσάρων και πέντε χρονών.

Ευχαριστούμε τους «43 μικρούς καλλιτέχνες» για την προσπάθειά τους και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν και ένα πολύ μεγάλο μπράβο στις δασκάλες τους Άννα και Σοφία για την υπέροχη «χρωματιστή» προσπάθεια τους. Μπράβο!

Μια γεύση για όσους δεν την είδαν:






από το αρχείο του Αργύρη Μωραίτη
από το αρχείο του Αργύρη Μωραίτη

Πηγή: tinosvoice.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video