ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σήμερα το φιλικό στη Σάλακο

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματίσει η ομάδα του Κολοσσού Κάστρου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Σαλάκου την τοπική Ασπίδα ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από τις δύο ομάδες, αλλά σήμερα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Κολοσσός Κάστρου, όπως και η Ασπίδα Σαλάκου, προκρίθηκαν στην τελική φάση του Seven Side που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στο γήπεδο του Αγίου Σουλά.

Γι’ αυτό Γιώργος Ξύπας και Σάββας Καραβόλιας συμφώνησαν να γίνει σήμερα το φιλικό ( 17:30), έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο για να είναι έτοιμοι στο Seven Side.

Πάντως, ο νεαρός τεχνικός του Κολοσσού Κάστρου δεν θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού τέσσερις έχουν τεθεί εκτός πλάνων.

Συγκεκριμένα ο Νέστορας Παστρικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δεν έχει παρακολουθήσει την προετοιμασία από την έναρξή της και αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Δημήτρης Μελισσάς, Ευθύμης Γιώτας και Σάββας Ζούνης έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τον τελευταίο να απέχει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου για περίπου ενάμιση μήνα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Ξύπας θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα και τους Σάββα Διακοναστάση και Βασίλη Φασάκη, παρότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού ξεκίνησαν την προετοιμασία αργότερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video