ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δικάζεται για απάτη στο Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου

Υπόθεση με κατηγορούμενη για απάτη μια κάτοικο Αρχαγγέλου, που έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών με 3ετή αναστολή, θα απασχολήσει το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου.

Η κατηγορούμενη απηλλάγη από την κατηγορία της πλαστογραφίας λόγω παραγραφής, ενώ το δικαστήριο έκρινε εαυτό αναρμόδιο για να εξετάσει υπόθεση σε βάρος συγκατηγορούμενής της, διότι προέκυψε ότι στο διάστημα που έλαβαν χώρα οι καταγγελλόμενες σε βάρος της πράξεις, ήταν ανήλικη.

Στον μηνυτή κοινοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2007 εξώδικη δήλωση πρόσκληση της “AΛΦA TPAΠEZA A.E.” που απευθύνεται και προς την πρώτη κατηγορούμενη, ως πρωτοφειλέτιδα, με την οποία του γνωστοποιεί ότι δυνάμει συμβάσεως εκχωρήσεως απαιτήσεως, που καταρτίστηκε και υπογράφηκε από την τράπεζα ως πράκτορα και από την πρώτη κατηγορούμενη ως αγοράστρια με την εγγύησή του, αποδέχθηκε την προς την τράπεζα εκχώρηση των απαιτήσεων του πωλητή “AOYTO NTHΛ Π. & P ΔABAPH A.B.E.E.” για το πιστούμενο τίμημα από πώληση προς αυτήν αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο φέρεται να συμφώνησε η δράστιδα με την τράπεζα να το εξοφλήσει με συνεχείς μηνιαίες τοκοχρεωλητικές δόσεις.

Ο φερόμενος ως θύμα καλείται από την τράπεζα να καταβάλει αμέσως, αλληλεγγύως και εις ολόκληρο ευθυνόμενος με την δράστιδα, το χρεωστικό υπόλοιπο των 35.575,70 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, που προέκυψε μετά την καταγγελία της άνω συμβάσεως.

Ο μηνυτής επισημαίνει ότι ουδέποτε υπέγραψε ως εγγυητής της πρώτης μηνυόμενης και ότι πρόκειται για καλοστημένη επιχείρηση πλαστογραφίας και απάτης.


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video