Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στην Τήνο, από 17 έως 18 Σεπτεμβρίου διάρκειας 10 ωρών
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (υπουργική απόφαση 14708/ 17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Αφορά:
Το προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.
Κόστος:
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο για την εκπαίδευση με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασίλη Σιώτο (τηλέφωνο 22830 22404) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο:http://ift.tt/1nPhatH
Η υποβολή Αιτήσεων ολοκληρώνεται έως 05 Σεπτεμβρίου ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης.
από noreply@blogger.com (TINOS VOICE)
μέσω Φωνή της Τήνου - Νέα από την Τήνο και όχι μόνο....
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου