ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν θα γίνει η γενική συνέλευση

Φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται στο διοικητικό πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Ατρόμητου Διμυλιάς, έπειτα από την παραίτηση των μελών του δ.σ., οι οποίο επικαλέστηκαν το οικονομικό διέξοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τα παραιτηθέντα μέλη των «πρασίνων» συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τον αντιδήμαρχο Αγαπητό Πάλλα, εκφράζοντάς του τον προβληματισμό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν και θα έχουν, επαφές και με άλλα πρόσωπα, έτσι ώστε να ξεπεραστεί το διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει στην ομάδα, γι’ αυτό και αποφάσισαν η σημερινή γενική συνέλευση που είχαν προαναγγείλει να μη διεξαχθεί.

Πάντως, ο προβληματισμός παραμένει έντονος στα παραιτηθέντα μέλη του δ.σ. και το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις για το αν θα επιμείνουν στις παραιτήσεις του ή θα της αναθεωρήσουν.

Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, παρακολουθούν με αγωνία οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, Κώστας Ζουρύδης.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει η «δσπορ», με απόφαση του νεαρού τεχνικού, οι προπονήσεις συνεχίζονται, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Χθες, οι «πράσινοι» έδωσαν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με αντίπαλο την Αναγέννηση Έμπωνα στο γήπεδο Σαλάκου, με τον Κώστα Ζουρούδη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Ο μοναδικός που δεν ήταν στη διάθεσή του, ήταν ο Γαβριήλ Ζουρούδης που την Παρασκευή, υποβλήθηκε σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας.

Σήμερα οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video