ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επεσε θύμα μιας απίθανης γραφειοκρατίας!

Στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας έμπλεξε ένας 37χρονος Ροδίτης, παντρεμένος με Ρωσίδα υπήκοο, που εγκυμονεί και που επιδιώκει την μετοίκησή του στη χώρα της.

Ο 37χρονος, που εργαζόταν σε εταιρεία security και στη φύλαξη VIP προσώπων στην Αθήνα, είχε εξασφαλίσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 2004, η οποία ανανεώθηκε τα έτη 2008 και 2012.

Προκειμένου να εγκριθεί η μετοίκησή του στη Ρωσία και να μπορεί να εργαστεί στη χώρα καταγωγής της συζύγου του, που βρίσκεται στον 4ο μήνα κυήσεως, του ζητήθηκε να προσκομίσει αντίγραφο του ποινικού του μητρώου.

Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι του είχε επιβληθεί ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, που συνεδρίασε μετά από αναβολές, την 27η Ιουνίου 2000, ποινή φυλάκισης 30 ημερών, μετατρέψιμη προς 1.500 δρχ, ημερησίως και χρηματική ποινή 58,69 ευρώ.

Ο λόγος; Γιατί το 1994 είχε εντοπιστεί σε μπλόκο να οδηγεί ένα βεσπάκι ιδιοκτησίας του παππού του.

Η δίκη έγινε χωρίς να του επιδοθεί ποτέ η κλήση και χωρίς να λάβει γνώση της απόφασης.

Η ποινή καταχωρήθηκε στο ποινικό του μητρώο και δεν μπορεί πλέον να σβηστεί διότι, όπως ενημερώθηκε, έχει επέλθει παραγραφή του αδικήματος που εφέρετο να τέλεσε.

Δεν μπορεί ούτε να πληρώσει την ποινή ούτε να την εφεσιβάλει…!

Θα τον ακολουθεί, όπως φαίνεται σ’ όλη του τη ζωή, στο ποινικό του μητρώο, η αμετάκλητη ερήμην καταδίκη του, γιατί οδηγούσε βεσπάκι σε ηλικία 16 ετών και όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να εγκατασταθεί στη Ρωσία με το παιδί και τη σύζυγό του για να εργαστεί, για τον ίδιο λόγο!!


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video