ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το όνειρο του μικρού Περικλή έγινε πραγματικότητα!

Το όνειρο του μικρού Περικλή έγινε πραγματικότητα!


Δεν τον είδε ποτέ να αγωνίζεται και να κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα για τα κατορθώματά του, όμως έμαθα γι' αυτόν από τον πατέρα του και τον παππού του. Από την πρώτη μέρα που έπιασε την πορτοκαλί μπάλα στις ακαδημίες του Άρη Σύρου, τον είχε για πρότυπο και ίνδαλμα, έχοντας παράλληλα την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τον γνωρίσει από κοντά.


Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!


Ο λόγος για τον μικρό Περικλή, αθλητή των ακαδημιών του Άρη Σύρου, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και γνώρισε από κοντά τον έναν και μοναδικό Νίκο Γκάλη, τον άνθρωπου που έκανε το μπάσκετ το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, τον άνθρωπο που έγινε η αιτία εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ, να αναδειχθούν σπουδαία ταλέντα και το άθλημα αυτό να φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χώρας μας σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.


Ο οργανισμός "Κάνς μία ευχή" φρόντισε για την πραγματοποίηση του ονείρου του μικρού Περικλή, ο οποίος πριν από μερικές μέρες ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά του.


Όπως έγραψε και ο ίδιος ο Γκάλης στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Όταν με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι ένας μικρός φίλος του ΑΡΗ και του μπάσκετ ο 9χρονος Περικλής έκανε μια ευχή να με συναντήσει και να με γνωρίσει από κοντά ταξιδεύοντας από την Σύρο στην Θεσσαλονίκη συγκινήθηκα και δέχθηκα αμέσως.


Όταν μάλιστα συνάντησα από κοντά τον Περικλή η χαρά μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς διαπίστωσα ότι ο μικρός λατρεύει τον αθλητισμό και το μπάσκετ και παρόλο που δεν με είδε αγωνιζόμενο ήξερε τα πάντα για μένα και γι’ αυτό τον είχαν ενημερώσει ο παππούς και ο πατέρας του.


Με χαρά πήρε τα δώρα που του δώσαμε εγώ και ο ΑΡΗΣ και είμαι σίγουρος ότι θα νιώθει ευτυχισμένος όταν τα δείχνει στους φίλους και τον προπονητή του. Να τον έχει ο Θεός γερό αυτόν και την οικογένεια του και στο μέλλον θα ήθελα να τον δω να παίζει μπάσκετ με τα κιτρινόμαυρα".


gkalis periklis2


gkalis periklis3








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video