ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην "Greek Tourism EXPO 2014" η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Στην


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 85 Hosted Buyers κατά κύριο λόγο, από Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Κίνα, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο και 120 εκθετών και με τη στήριξη των υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας, Αιγαίου, Ανάπτυξης αλλά και των φορέων του κλάδου του τουρισμού θα πραγματοποιηθεί, από 5 έως 7 ∆εκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, η 1η διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2014».


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται εκεί με δικό της χώρο στον οποίο έχουν προσκληθεί να φιλοξενηθούν από τα ∆ωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, ∆ημόσιοι Φορείς (∆ήμοι), Εμπορικά Επιμελητήρια και Ενώσεις Ξενοδόχων. Παράλληλα, είναι ευπρόσδεκτοι με δήλωση συμμετοχής τους στην ∆ιεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας, επαγγελματίες που ασχολούνται με την κρουαζιέρα, την ακτοπλοΐα και σκάφη αναψυχής.


Οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς θα είναι εκεί και θα έχουν τη δυνατότητα με προγραμματισμένες και άρτια οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στην πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις ιδίως του εξωτερικού. Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο εξωτερικό στα πλαίσια της έκθεσης θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Meet The Greeks». Στόχος του προγράμματος είναι να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών δικτύων Buyers και Tour Operators του εξωτερικού.


Η ∆ιεθνής Έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2014 θα πλαισιωθεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με κορυφαίο το ∆ιεθνές Συνέδριο «Ο Ελληνικός Τουρισμός στη νέα εποχή». Την επιστημονική οργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)


Στο ∆ιεθνές Συνέδριο θα συμμετέχουν κυρίως:

• Υπουργεία και ∆ημόσιοι Φορείς από την Ελλάδα

• Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί φορείς και Επιχειρήσεις Τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό

• Περιφέρειες και ∆ήμοι

• Επιχειρήσεις, Επαγγελματίες και Φορείς του Τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Μεταξύ των σημαντικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της έκθεσης αναφέρουμε το ∆ιεθνές Forum με θέμα την Ελληνική Γαστρονομία και το Forum: Eλληνικά Λιμάνια & Κρουαζιερόπλοια.








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video