ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προσωρινή λύση στο πρόβλημα των σφαγείων Νάξου και Τήνου

Προσωρινή λύση στο πρόβλημα των σφαγείων Νάξου και Τήνου


Προσωρινή λύση για την περίοδο των εορτών δόθηκε στο πρόβλημα της λειτουργίας των σφαγείων της Νάξου και της Τήνου.


Ειδικότερα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, τα σφαγεία Νάξου και Τήνου ανοίγουν για τις ημέρες των εορτών και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, οπότε θα επανεξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης καθενός σφαγείου.


Με έγγραφο του κ. Ζαννετίδη προς την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κυκλάδων, εντέλλονται οι κτηνίατροι των Τμημάτων Κτηνιατρικής Νάξου και Τήνου, να διενεργήσουν κρεοσκοπικούς ελέγχους έως και τις 9 Ιανουαρίου 2015 στα σφαγεία των περιοχών αρμοδιότητάς τους.


Επίσης με έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη προς τον Δήμο Νάξου, τον Δήμο Τήνου και την Διαδημοτική Επιχείρηση Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Τήνου, καλούνται να μεριμνήσουν μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2015 για την υλοποίηση όλων των παρατηρήσεων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας σχετικά με το Δημοτικό Σφαγείο Χώρας Νάξου και το Δημοτικό Σφαγείο Τήνου, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των εγκαταστάσεών τους.


Σημειώνεται ότι η μη συμμόρφωση στις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, επιφέρει την ανάκληση της άδειας και του κωδικού λειτουργίας των εν λόγω σφαγείων.








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video