ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση του κ. Δ. Κρεμαστινού για την επικοινωνιακή διχοτόμηση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Κρεμαστινός Δημήτρης ΠΡΟΣ τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

κ. Μ. Χρυσοχοϊδη

ΘΕΜΑ: Επικοινωνιακή διχοτόμηση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κύριε Υπουργέ,



Με προθεσμία τη 18η Δεκεμβρίου 2014, τα τοπικά ΜΜΕ της Περιφέρειας Δωδεκανήσου καλούνται να υπογράψουν συμβάσεις ένταξης στην ψηφιακή εποχή οι οποίες δεν ακολουθούν καμία κοινωνική λογική. Σύμφωνα με αυτές, τα Δωδεκάνησα ενοποιούνται με τη Σάμο και διαχωρίζονται επικοινωνιακά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην οποία ανήκουν διοικητικά. Με το νέο καθεστώς, η εμβέλεια των ΜΜΕ Δωδεκανήσου δε θα φτάνει ως τις Κυκλάδες ούτε το αντίστροφο.

Αυτό θα αποτελέσει τόσο τροχοπέδη για τη λειτουργία της ίδιας της διοικητικής Περιφέρειας της οποίας η πληροφορία θα πρέπει να αναπαράγεται εις διπλούν (!) όσο και πλήγμα στην επικοινωνιακή ενότητα της Περιφέρειας η οποία, ας ληφθεί υπόψιν, για να εξασφαλιστεί πρέπει διαχρονικά να αντιμετωπίσει και τη σημαντική παράμετρο της νησιωτικότητας.

Περαιτέρω, συνιστά δυσμενή μεταχείριση του πληθυσμού έναντι των κατοίκων άλλων περιοχών της χώρας, η οποία θα έρθει να προστεθεί στην ήδη δυσχερέστατη συγκοινωνιακή της εξυπηρέτηση που δημιουργεί τακτικά συνθήκες αποκλεισμού των κατοίκων της Δωδεκανήσου και όλου του Νοτίου Αιγαίου.

Επειδή η νέα ψηφιακή εποχή αφενός οφείλει να εγγυάται την πραγματική βελτίωση της επικοινωνίας ως δημόσιου αγαθού και αφετέρου μας διαθέτει τα εργαλεία ώστε τέτοια αιτήματα να είναι υλοποιήσιμα χωρίς δυσκολία,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Τι προτίθεται να κάνει για την αποκατάσταση της επικοινωνιακής κατάτμησης – που υπαγορεύει ο Χάρτης Συχνοτήτων – της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία είναι, επιπλέον, μία από τις μικρότερες σε πληθυσμό περιφέρειες της χώρας;

1.12.14

Ο ερωτών βουλευτής

Δημήτρης Κρεμαστινός





από noreply@blogger.com (TINOS VOICE)

μέσω Φωνή της Τήνου
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video