ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν συγκινείται από Κυκλάδες η τρόικα...

Δεν συγκινείται από Κυκλάδες η τρόικα...



Πολλές στιγμές έντασης φαίνεται πως είχε η διαπραγμάτευση του Παρισιού μεταξύ της τρόικα και της ελληνικής αντιπροσωπίας, με τα νεύρα να χτυπούν πολλές φορές κόκκινο.




Είναι χαρακτηριστικό ένα περιστατικό που ήρθε στην επιφάνεια, κατά το οποίο ο Γιάννης Βρούτσης εξανέστη από τα συνεχή υποτιμητικά για την ελληνική προσπάθεια σχόλια του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ρίσι Γκογιάλ.


Ο Ινδός σκληρός του ΔΝΤ είπε σε έντονο ύφος στον Υπουργό Εργασίας πως εδώ και δέκα μήνες η ελληνική πλευρά παρουσιάζει μοντέλα δίχως να προχωρά τίποτα από όσα έχουν συμφωνηθεί κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βρούτση. Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβαν από κοινού οι κ. Στ.Παπασταύρου και Κ.Μητσοτάκης, οι οποίοι βλέποντας πίσω από τον Έλληνα υπουργό δύο κυκλαδίτικα εδώλια προσπάθησαν να σπάσουν τον πάγο και να χαλαρώσουν το κλίμα.


«Ο Γιάννης είναι από τις Κυκλάδες και έφερε τις θεότητες να τον βοηθήσουν στη διαπραγμάτευση» φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμπληρώσει ο Σταύρος Παπασταύρου ότι το κάνει για «καλή τύχη».


Ο Ινδός οικονομολόγος πάντως δε φάνηκε να συγκινήθηκε και επανήλθε λίγο αργότερα στους ίδιους τόνους.


newsbomb.gr









Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video