ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη «Ράτκα» αδελφές μου ... Στη «Ράτκα»...



Λιτός βίος στη «Ράτκα»...

Αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου «Ράτκα».



Ήταν σχεδόν αμίλητος και ούτε ενδιαφέρθηκε να πιάσει κουβέντα με την πρώην του Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη (που βρισκόταν εκεί με τον σύζυγό της). Κινητοποιήθηκε όμως, επιδεικνύοντας πόσο καλά αντανακλαστικά έχει, όταν η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, που είναι χρόνια φίλη της συζύγου του, πήγε να τη χαιρετήσει και, ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από τον νέο «τσάρο», δεν γνωρίζω τι έπαθε βλέποντάς τον, αλλά...

σκόνταψε κάνοντας μια μεγαλοπρεπή… τούμπα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στα πόδια του υπουργού.





Ο κ. Βαρουφάκης τη βοήθησε ευγενικά να σηκωθεί, ρώτησε αν χτύπησε και συνέχισε να απολαμβάνει το κόκκινο κρασί του (συνοδεία τυριών και αλλαντικών) με τη σύζυγό του. Η δεύτερη φορά που σηκώθηκε ήταν όταν κατέφθασε στο τραπέζι του μια ακριβή γαλλική σαμπάνια, μάρκας ΜΟΕΤ.



Το γκαρσόνι τον πληροφόρησε ότι την προσφέρει ο εφοπλιστής Λαιμός (που καθόταν σε παρέα μαζί με την Ηρώ Κόβα). Ο υπουργός Οικονομικώνόχι μόνο την αποδέχθηκε ευχαρίστως, αλλά πήγε στο τραπέζι του εφοπλιστή, τον ευχαρίστησε, τον ασπάσθηκε και εν συνεχεία (τι να κάνει ο άνθρωπος;) ασπάσθηκε και την κυρία Κόβα.



Αυτό θα πει… λιτός βίος!

http://ift.tt/15WbWde

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης



από noreply@blogger.com (naxios .blogspot.com)

μέσω Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video