Ντεμπούτο στα αθηναϊκά παντοπωλεία κάνει η πρώτη τυποποιημένη τηνιακή λούζα. Φτιάχνεται από χοιρινό κρέας, παστωμένο πρώτα κι ύστερα μαριναρισμένο σε
κρασί και μπαχαρικά, από τον Ιωάννη Κρητικό στο νέο αλλαντοποιείο της Τήνου, στην περιοχή Βίντσι. Υπέροχη, απαλά αρωματισμένη, βελούδινη και τρυφερά κρεατένια, κομμένη σε μέτριου πάχους φέτες. Δοκιμάστε επίσης το σκορδάτο λουκάνικο (σαν σαλάμι) και τα χωριάτικα λουκάνικα με μάραθο και άλλα καρυκεύματα.
gastronomos.gr
κρασί και μπαχαρικά, από τον Ιωάννη Κρητικό στο νέο αλλαντοποιείο της Τήνου, στην περιοχή Βίντσι. Υπέροχη, απαλά αρωματισμένη, βελούδινη και τρυφερά κρεατένια, κομμένη σε μέτριου πάχους φέτες. Δοκιμάστε επίσης το σκορδάτο λουκάνικο (σαν σαλάμι) και τα χωριάτικα λουκάνικα με μάραθο και άλλα καρυκεύματα.
gastronomos.gr
από noreply@blogger.com (TINOS VOICE)
μέσω Φωνή της Τήνου
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου