ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Πανναξιακός υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Ουραλότσκα

Πανναξιακός-Ουραλότσκα


Ένα σετ άντεξε ο Πανναξιακός και στην συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Ουραλότσκα η οποία επικράτησε με 3-0 και έχοντας τον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.



Όμως το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τις αθλήτριες του Πανναξιακού που για μία ακόμη φορά υπερέβαλλαν εαυτούς.



Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Ατάνας Πετρόφ έδειξαν για πιο λόγο έφτασαν τόσο μακριά στην παρθενική τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια (7-8, 9-8, 9-12, 15-17) κι όταν οι Ρωσίδες ξέφυγαν με 19-24 έφτασαν μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή. Με δύο άσους της Σίας Τοτσίδου μείωσαν στον πόντο (23-24) όμως μετά από φάση διαρκείας η Λιτσένκο τελείωσε το σετ για την Ουραλότσκα.



Στο β’ σετ ο Πανναξιακός προηγήθηκε με 5-3, ωστόσο μετά το τάιμ άουτ του Νικολάι Καρπόλ η Ρωσική ομάδα άλλαξε ταχύτητα και έφτασε στη νίκη.



«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έφτασε πολύ μακριά κι έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ», δήλωσε ο Ατάνας Πετρόφ ενώ η Γκάμπι Τσβετάνοβα σημείωσε από την πλευρά της: «Ρισκάραμε πολύ στο σερβίς κι αυτό είχε αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετά. Στο πρώτο δείξαμε χαρακτήρα, αλλά μετά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε».



Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ουραλότσκα Νικολάι Καρπόλ αφού υποκλίθηκε στον κόσμο του Πανναξιακού τον οποίο χαρακτήρισε «φανταστικό», έπλεξε το εγκώμιο της Ελληνικής ομάδας.

«Για μας ήταν μια έκπληξη η απόδοση του. Δεν περίμενα ότι ένα μικρό νησί θα έχει μια τόσο ποιοτική ομάδα, η οποία ειδικά στο πρώτο σετ μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα. Εμείς έχουμε χάσει από την αρχή της χρονιάς την Ρουίζ και δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά υπάρχει κι ο επαναληπτικός. Πιστεύω ότι κι εκεί θα γίνει ένα καλό παιχνίδι αν και ο Πανναξιακός θα δυσκολευτεί από το μεγάλο γήπεδο που έχουμε».



Τα σετ: 23-25, 15-25, 16-25


* Λόγω τεχνικού προβλήματος οι συνθέσεις και τα στατιστικά στοιχεία θα δημοσιευτούν αργότερα.








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video