Χρυσοί Σκούφοι 2015: Oι τάσεις της χρονιάς και οι επικρατέστεροι για βραβείο
Λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, τη Δευτέρα 20 Απριλίου στη «Μεγάλη Βρεταννία», καταγράφουμε και σχολιάζουμε τάσεις, φάσεις και νεωτερισμούς που σφράγισαν τη σεζόν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Και μαζί παρουσιάζουμε τη λίστα των επικρατέστερων προς βράβευση εστιατορίων.
Πολυσύνθετη γαστρονομία στο «F&W by Olivier Campanha»
Το ταμπεραμέντο της φυλής δεν μας αφήνει να το βάλουμε κάτω. Και αν υπάρχει ένας τομέας της οικονομίας που δεν μένει ποτέ ήσυχος –εκτός από τον τουρισμό–, αυτός είναι ο τομέας της γεύσης με την ευρύτερη έννοιά του. Ανατρέχοντας στο σαφάρι των Χρυσών Σκούφων που έκανε όλη την προηγούμενη χρονιά η γευσιγνωστική ομάδα του «α» διαπιστώνουμε ότι η εστιατορική σκηνή κυρίως της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης όχι μόνο είναι ολοζώντανη, αλλά είναι και γεμάτη τάσεις από αυτές που συναντάμε στις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου.
78 εστιατόρια και ταβέρνες από όλη την Ελλάδα στην τελική ευθεία
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου