ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση – παράσταση Χ. Κόκκινου στο Γενικό Γραμματέα και στους ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•    Παρέμβαση – παράσταση Χ. Κόκκινου στο Γενικό Γραμματέα και στους ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών
Με αφορμή προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τον κίνδυνο να μην ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαδικασίες των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μετέβη στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα (στα γραφεία της οδού Ευαγγελιστρίας και της Πλατείας Κλαυθμώνος) την Τρίτη 14.9.2015 το βράδυ και την Τετάρτη 15.9.2015 όπου έκανε παρέμβαση στο Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Πουλάκη αλλά και στο δ/ντή Εκλογών κ. Σκιαδά, στο δ/ντή Διοίκητικής Υποστήριξης κ. Δέδε και στον Τμηματάρχη Εκλογών κ. Γεωργίου για να επιληφθούν παρακάτω θέματα:
1.    Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και δεν έχει οριστεί ο αριθμός των ατόμων που θα στελεχώνουν το εκλογικό συνεργείο της Περιφέρειας. Επειδή η πρόθεση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των ανθρώπων που ήδη εργάζονται για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών στην Π.Ν.Αι., ο κ. Κόκκινος ζήτησε αφενός να υπογραφεί άμεσα η σύσταση του εκλογικού συνεργείου και αφετέρου να ληφθεί υπόψη η πολυνησία της περιοχής μας που επιβάλλει να εργάζονται για την προετοιμασία των εθνικών εκλογών στελέχη της Π.Ν.Αι. και στα Επαρχεία και να μην υπάρχει μείωση του αριθμού των ανθρώπων που βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
2.    Το έντυπο υλικό που αφορά την καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων (τηλεγραφήματα) και οι εγκύκλιοι της διενέργειας εκλογών να αποσταλούν άμεσα ώστε να συμπεριληφθούν στο εκλογικό υλικό που με σάκους θα στείλει η Π.Ν.Αι. στα νησιά μας. Το τελευταίο αίτημα ικανοποιήθηκε, τα ανωτέρω στέλνονται στη Ρόδο και μέχρι αύριο 17.9.2015 θα ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα από την Π.Ν.Αι. η αποστολή του εκλογικού υλικού στα νησιά.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video