ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ομαλή η διαδικασία για τις εκλογές της Κυριακής στη Δωδεκάνησο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
•    Συνέντευξη Τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου για τις ενέργειες της ΠΝΑ για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών
•    Θετική αποτίμηση του έργου της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 18.9.2015 συνέντευξη προς τα Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τις ενέργειες που πραγματοποίησε η ΠΝΑ για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών αλλά και για μια σειρά από συναντήσεις που είχε με στελέχη της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας.
Συγκεκριμένα:
•    Αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια που κατέβαλε το στελεχιακό δυναμικό της ΠΝΑ σε συνεργασία με τα στελέχη των δήμων της περιοχής μας για να φτάσει έγκαιρα το εκλογικό υλικό στα νησιά μας.
•    Επισήμανε ότι τα εκλογικά τμήματα παραμένουν ακριβώς τα ίδια για τους εκλογείς, όπως αυτοί προσήλθαν να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Επίσης υπάρχουν πέντε (5) εκλογικά τμήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα για τους ετεροδημότες της Δωδεκανήσου.
Μετά από παράσταση – παρέμβασή του την Τρίτη και Τετάρτη 15 και 16/9/2015 στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα, λύθηκε το πρόβλημα της στελέχωσης των εκλογικών συνεργείων και στάλθηκαν και τα τελευταία δικαιολογητικά που απαιτούνταν για τη συμπλήρωση και την αποστολή των εκλογικών σάκων (έντυπο τηλεγραφημάτων και ψηφοδέλτια κομμάτων). Αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει το Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Πουλάκη και τους ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠ.ΕΣ. για την κατανόηση και τη στήριξη των αιτημάτων του. Ακόμα, αναφέρθηκε στη θετική και αφιλοκερδή συνδρομή αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών που μεταφέρουν στα νησιά μας το εκλογικό υλικό. Σήμερα 18.9.2015, στάλθηκαν οι τελευταίοι σάκοι με το εκλογικό υλικό και παρουσιάστηκαν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Πρωτοδικείο Ρόδου. Επίσης ζήτησε με έγγραφό του να υπάρξει ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης έκτακτης ανάγκης μετακίνησης αντιπροσώπων. Τέλος ενημέρωσε ότι η ΠΝΑ θα στείλει άμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών τα εκλογικά αποτελέσματα της Δωδεκανήσου και οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ θα τα μεταδίδουν και θα ενημερώσουν τους πολίτες.
•    Κλείνοντας τη συνέντευξη, αναφέρθηκε στη θετική προσέγγιση και τη διάθεση για επίλυση των προβλημάτων της Δωδεκανήσου που έδειξαν οι Υπηρεσιακοί Υπουργοί κ. Ζώης και Μουσουρούλης με τους οποίους είχε συνάντηση εργασίας για ζητήματα που αφορούν τους νησιώτες μας. Δεσμεύθηκαν να στηρίξουν τα αιτήματα και τις προτάσεις του, όσο διάστημα παραμένουν στη θέση ευθύνης και να τα προωθήσουν για επίλυση και στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει. Η προσπάθεια της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης κρίνεται θετική από την κοινωνία μας.
Ρόδος, 18/09/2015



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video