ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ CRASH! Τι είχε πει για το μνημόνιο, την… αποχώρησή του από την πολιτική, τον Τσίπρα, τον Θεοδωράκη, το δολάριο και τη δραχμή!


Στο περιοδικό CRASH, στο τεύχος Αυγούστου, ο Πάνος Καμμένος είχε δώσει μια μεγάλη συνέντευξη όπου είχε μιλήσει για όλους και για όλα!
Είχε μιλήσει για το μνημόνιο και είχε αποκαλύψει τις… προϋποθέσεις εξόδου από την κυβέρνηση, τους ΑΝΕΛ αλλά και την πολιτική!
Επιγραμματικά είχε αναφέρει τα εξής:

- Αν έρθει μία συμφωνία, με την οποία δεν συμφωνώ και την οποία δεν έχουμε πάρει τη λαϊκή εντολή να την ψηφίσουμε, βεβαίως και δεν θα την ψηφίσω! Ακόμα κι αν διαφωνούν και οι ίδιοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Θα προτιμήσω να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, να παραιτηθώ και από τους ΑΝΕΛ και να φύγω και από την πολιτική εντελώς, παρά να ψηφίσω μία συμφωνία…

- Δεν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή με τη μορφή μνημονίου, διότι αυτή η εποχή παρήλθε. Η εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό στις 25 Ιανουαρίου είναι “τέλος στα μνημόνια”».

- Γιατί να πάμε στη δραχμή; Στο ξεκαθαρίζω, δεν βγαίνουμε από το ευρώ με τίποτα. Βέβαια, θα σου θυμίσω κάτι που είχα πει το 2010 στη Βουλή, υπάρχουν κι άλλα νομίσματα… Και επειδή με ρωτάς, σου λέω το δολάριο

- Οι δανειστές δεν έχουν τολμήσει να πλησιάσουν όσο είμαι εγώ μέσα στο υπουργείο, ούτε πρόκειται να περάσουν την πόρτα του Πενταγώνου, κι ούτε θα την περάσουν. Είναι ξεκάθαρο αυτό! Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε, εγώ δεν διαπραγματεύομαι με αυτούς. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός τούς έδιωξε στις 25 Ιανουαρίου!»

- Στην αρχή πίστευα ότι το Ποτάμι είναι το κόμμα των εργολάβων. Το αδίκησα! Είναι το κόμμα των Γερμανών, είναι το κόμμα των δανειστών.

- Μη νομίζει κανείς ότι αν δεν επέλθει η συμφωνία, η Ελλάδα θα οδηγηθεί στον όλεθρο. Υπάρχει κι άλλη ημέρα χωρίς τους δανειστές. Δεν είναι το τέλος του κόσμου η μη επίτευξη συμφωνίας, είναι η αρχή μιας νέας ημέρας πιθανώς

- Με καμία καρέκλα δεν ανταλλάσσω την αξιοπρέπειά μου και την εντολή που μου έδωσε ο ελληνικός λαός. Εγώ θα περπατάω στον δρόμο χωρίς ασφάλεια, θα ψωνίζω μόνος μου στην ψαραγορά, με τα παιδιά μου και θα κυκλοφορώ κοιτώντας τους Έλληνες στα μάτια

- Αποφασίζουμε από κοινού με τον Τσίπρα. Κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσουμε την υπόθεση της λύσης, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι με κανέναν τρόπο να υπογράψουμε μία λύση, η οποία θα συνεχίσει την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Μία λύση, η οποία θα προσβάλει την Ελλάδα. Μία λύση την οποία έδιναν μέχρι σήμερα ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος. Μία λύση που ουσιαστικά οδήγησε στην καταστροφή της μεσαίας τάξεως στην πατρίδα μας».

- Τώρα πια βλέπουμε ότι αυτό που επιθυμεί να επιβάλει ο κ. Σόιμπλε και ορισμένοι τραπεζίτες είναι ουσιαστικά την επιβολή των μεγάλων στους μικρούς, την κατάργηση των εθνών-κρατών, την κατάργηση της εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

- Η υπόθεση των CDS είναι και η λύση για το θέμα του χρέους. Η δικογραφία βρίσκεται ακόμα στα συρτάρια του εισαγγελέα, τέσσερα χρόνια μετά από τις καταγγελίες. Πρέπει να βγει. Να μάθουμε ποιοι πόνταραν στην πτώχευση της χώρας, ποιους Έλληνες πολιτικούς είχαν συνεργούς και αυτοί θα διωχθούν για εσχάτη προδοσία.

- Εάν η Ελλάδα πέσει, το Ισραήλ δεν θα έχει εναέριο χώρο πέραν της Κύπρου, τα κύματα των μεταναστών από τις εμπόλεμες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής θα περνούν στη δύση χωρίς σύνορα. Εάν η Ελλάδα δεν αντέξει, δεν θα υπάρχει εκείνη η ασπίδα απέναντι στον ισλαμικό φονταμενταλισμό που αφορά και τη δύση αλλά και τη Ρωσία (…) Εάν θέλουν να ρισκάρουν, λοιπόν, και να ρίξουν την Ελλάδα όλοι μαζί στην καταστροφή, να ξέρουν ότι θα έχουν αυτοκτονήσει οι ίδιοι»

- Υπάρχουν, έχει κανείς αμφιβολία ότι δεν υπάρχουν [τζιχαντιστές ή στελέχη τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ανάμεσα στους πρόσφυγες]; Έχει κανείς αμφιβολία ότι, παραδείγματος χάρη, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η τουρκική ακτοφυλακή λειτουργεί μαζί με τους διακινητές; Από κοινού, αυτό ήταν πάντα».

- Και οι Αμερικανοί έχουν κάθε λόγο να προασπίζουν τα συμφέροντά τους. Όμως, εμείς πρέπει να προασπίζουμε τα δικά μας εθνικά συμφέροντα και πρέπει να καταλάβουν και αυτοί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να απεμπολήσει τη δυνατότητα να έχει φθηνή ενέργεια από τη Ρωσία όταν αυτό της προσφέρεται!

- Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΤΑP. Είναι μία ανακάλυψη προκειμένου να χτυπηθεί η
σύνδεση της Ρωσίας εκτός Ουκρανίας με τη Δύση. Είναι ο αγωγός για τον οποίο ανέτρεψαν τον Καραμανλή. Θεωρώ ότι ο Hellas Stream –και όχι Turkish Stream- θα δώσει τη δυνατότητα στην αποφυγή της Γερμανίας να αποτελεί τον «νταβατζή» της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video