ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση 21 γαλάζιων βουλευτών για τα επιδόματα του ΟΓΑ




Ερώτηση σχετικά με την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, κατέθεσαν στον Υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, βουλευτές της Νέας Δημορατίας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ,

Έντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ μετά τις δηλώσεις σας σε πρωινή εκπομπή για την μη καταβολή του επιδόματος ούτε σήμερα και εκφράζοντας τις επιφυλάξεις για το εάν τελικά θα δοθούν τα επιδόματα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Επίσης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέας Νεφελούδης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό δηλώσεων και συγκεκριμένα τόνισε ότι η ημερομηνία καταβολής δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη.

Η κοινωνική αλληλεγγύη, την οποία και διακηρύσσατε στις προγραμματικές σας δηλώσεις για την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων φαίνεται ότι αποτελεί πλέον παρελθόν για την κυβέρνηση σας, καθώς παρατηρείται για μια ακόμη φορά αναβλητικότητα απέναντι στον φτωχό κόσμο που περιμένει τα επιδόματα του ΟΓΑ.

Κατόπιν αυτών ερωτάστε:

1. Ποια η ακριβής ημερομηνία που πρόκειται να καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ;

2. Εγγυάστε για την προβλεπόμενη καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους τους;»

Οι εν λόγω που κατέθεσαν την ερώτηση: Βασίλης Οικονόμου, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιάννης Αντωνιάδης, Μαρία Αντωνίου, Γιώργος Βαγιωνάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Βλάσης, Γιάννης Βρούτσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Βασίλης Γιόγιακας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Χρήστος Κέλλας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μανώλης Κόνσολας, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κοντογεώργος, Χρήστος Μπουκώρος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Σκρέκας, Γεώργιος Στύλιος

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video