ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΠΕΡΕΤΑ Απίστευτο: Εκοψαν τον Αδωνι επειδή καθυστέρησε 8 λεπτά


ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ


Οπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά, τελικά ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο λόγος είναι ότι «κόπηκε» από την ΚΕΦΕ καθώς κρίθηκε εκπρόθεσμη η υποψηφιότητα του, αφού προσήλθε στα γραφεία της Συγγρού λίγα λεπτά μετά τις 18:00.Ομόφωνα η εφορευτική επιτροπή της ΝΔ απέρριψε την αίτηση υποψηφιότητας τουΆδωνι Γεωργιάδη, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τρεις κλειστοί και σφραγισμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος:
κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο - Βασίλειο του Ιωάννη
κ. Μητσοτάκη Κυριάκο του Κωνσταντίνου
κ. Τζιτζικώστα Απόστολο - Ιωάννη του Γεωργίου
Οι φάκελοι ανοίχτηκαν, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε η ύπαρξη του προβλεπομένου, από τη διάταξη του άρθρου 10, παρ. 3, του Καταστατικού του Κόμματος, αριθμού των 50 υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα καθενός από τους υποψηφίους. Στη συνέχεια θα επακολουθήσει έλεγχος της εγκυρότητας της κάθε υπογεγραμμένης πρότασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο από 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρακτικό και Απόφαση αρ. 2 της ΚΕΦΕ και στο «Αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, υποβολής και εκδίκασης ενστάσεων κατά υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης των υποψηφίων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», αντίγραφο του οποίου είχε παραδοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.
Επιπλέον, η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη. Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.  



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video