ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νίκησαν την Πάτμο και επιστρέφουν

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης

Με το νικηφόρο 2-0 κόντρα στην Πάτμο επιστρέφουν οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού στη Νάξο.
Στα πλαίσια του 5ου Περιφερειακού Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαίρου, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που διοργανώνεται στη Ρόδο, οι Ναξιώτες αντιμετώπισαν σήμερα το πρωί τους βετεράνους της Πάτμου, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε γκολ ων Κατσάνη και Αγγελή.

Στο 15ο λεπτό ο Κατσάνης, έπειτα από ωραίο συνδυασμό πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αγγελής με άπιαστο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η αποστολή των παλαιμάχων του Πανναξιακού:

Αξαοπουλος, Περιστεράκης, Χαμηλοθώρης, Λαγογιάννης, Κληρονόμος, Κατσάνης, Αγγελής, Σφυρόερας Γ., Βαθρακοκοίλης Χρ., Φάρκωνας, Λιανόπουλος, Κακλαμάνος, Βασαλάκης Γ., Βασαλάκης Α., Κατσούλης Α., Κατσούλης Μ., Τσιμπλάκης, Χασομέρης.

Μετά και την χθεσινοβραδινή δεξίωση όπου ανταλλάχτηκαν δώρα μεταξύ των αποστολών το 5οτουρνουά Παλαιμάχων έλαβε τέλος και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου σε όποιο νησί αναλάβει τη διοργάνωση.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Παλαίμαχοι Πανναξιακού – Παλαίμαχοι Πάτμου 2-0

Παλαίμαχοι Ρόδου – Παλαίμαχοι Λέρου 0-4

Παλαίμαχοι Καλύμνου – Παλαίμαχοι Σύρου 1-0


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video