ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυγενάκης: Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια Αυγενάκης: Ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια - Κεντρική Εικόνα Η κυβέρνηση θα το βρει μπροστά της στα προαπαιτούμενα του Νοεμβρίου ΡΟΗ ειδήσεων Ολοκληρώνονται με επιτυχία τα έργα στην Ακρόπολη - Κεντρική Εικόνα Ολοκληρώνονται με επιτυχία τα έργα στην Ακρόπολη "Βουτιά" της κυβέρνησης στην επετηρίδα των δικαστικών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία - Κεντρική Εικόνα "Βουτιά" της κυβέρνησης στην επετηρίδα των δικαστικών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία Έρευνα: Ποιοι παράγοντες κάνουν τους άντρες να μην αντέχουν στο σεξ; - Κεντρική Εικόνα Έρευνα: Ποιοι παράγοντες κάνουν τους άντρες να μην αντέχουν στο σεξ; Απίστευτο κόλπο για να μην ξανά πετάξεις τις χθεσινές πατάτες (VIDEO) - Κεντρική Εικόνα Απίστευτο κόλπο για να μην ξανά πετάξεις τις χθεσινές πατάτες (VIDEO) Ψηφίζεται στη Βουλή απόψε το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ - Κεντρική Εικόνα Ψηφίζεται στη Βουλή απόψε το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ Το πείραγμα του Κυριάκου στον Φάμελλο - Κεντρική Εικόνα Το πείραγμα του Κυριάκου στον Φάμελλο Δείτε όλες τις ειδήσεις Του Γιώργου Λυκουρέντζου Την πρόβλεψη ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες τα άρθρα του οποίου ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εξέφρασε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. «Επειδή ο συνταγματικός νομοθέτης όμως έχει δημιουργήσει θεσμικά αντίβαρα ώστε να υπάγεται η πολιτική εξουσία σε νομικές ρυθμίσεις και να μην ασκείται ανέλεγκτα και αυθαίρετα, σας προειδοποιούμε ότι εφόσον ψηφιστεί και γίνει νόμος του Κράτους, δεν πρόκειται να σταθεί ούτε στα δικαστήρια, ούτε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ούτε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα» είπε αρχικά ο κ. Αυγενάκης συνδέοντας το σημερινό νομοσχέδιο με αυτά για τις 100 δόσεις, τη ρύθμιση για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, που αφορούσε γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς αλλά και τον νόμο για την ανθρωπιστική κρίση τα οποία η κυβέρνηση ψήφισε και αργότερα αναγκάστηκε να αποσύρει διατάξεις τους λόγω της αντίδρασης της τρόικα. «Ε, λοιπόν σας λέμε ότι θα συμβεί και εδώ το ίδιο. Εσείς νομίζετε ότι κοροϊδεύετε την Κομισιόν. Νομίζετε ότι κοροϊδεύετε και τους πολίτες. Σας το έχουμε πει σε όλους τους τόνους. Δε μπορείτε να ορίζετε πόσες άδειες θα δίνετε. Δε μπορείτε να προσδιορίζετε αριθμό εργαζομένων. Δε μπορείτε να ορίζετε τις ειδικότητες που θα πάρει μια επιχείρηση. Δε μπορείτε να παραβιάζετε τον ανταγωνισμό. Δε μπορείτε να παρεμβαίνετε στις ανεξάρτητες αρχές και να τιμωρείτε. Δε μπορείτε να παραβιάζετε το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις, το διεθνές και κοινοτικό δίκαιο. Και αυτό και θα το βρείτε μπροστά σας στα προαπαιτούμενα για τη δόση του Νοεμβρίου» πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης. Καταλήγοντας ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ν.Δ. θέλει να συνδράμει και περιμένει αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή για να υπερψηφίσει κάποια άρθρα.


Την πρόβλεψη ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες τα άρθρα του οποίου ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εξέφρασε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. «Επειδή ο συνταγματικός νομοθέτης όμως έχει δημιουργήσει θεσμικά αντίβαρα ώστε να υπάγεται η πολιτική εξουσία σε νομικές ρυθμίσεις και να μην ασκείται ανέλεγκτα και αυθαίρετα, σας προειδοποιούμε ότι εφόσον ψηφιστεί και γίνει νόμος του Κράτους, δεν πρόκειται να σταθεί ούτε στα δικαστήρια, ούτε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ούτε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα» είπε αρχικά ο κ. Αυγενάκης συνδέοντας το σημερινό νομοσχέδιο με αυτά για τις 100 δόσεις, τη ρύθμιση για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, που αφορούσε γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς αλλά και τον νόμο για την ανθρωπιστική κρίση τα οποία η κυβέρνηση ψήφισε και αργότερα αναγκάστηκε να αποσύρει διατάξεις τους λόγω της αντίδρασης της τρόικα.



«Ε, λοιπόν σας λέμε ότι θα συμβεί και εδώ το ίδιο. Εσείς νομίζετε ότι κοροϊδεύετε την Κομισιόν. Νομίζετε ότι κοροϊδεύετε και τους πολίτες. Σας το έχουμε πει σε όλους τους τόνους. Δε μπορείτε να ορίζετε πόσες άδειες θα δίνετε. Δε μπορείτε να προσδιορίζετε αριθμό εργαζομένων. Δε μπορείτε να ορίζετε τις ειδικότητες που θα πάρει μια επιχείρηση. Δε μπορείτε να παραβιάζετε τον ανταγωνισμό. Δε μπορείτε να παρεμβαίνετε στις ανεξάρτητες αρχές και να τιμωρείτε. Δε μπορείτε να παραβιάζετε το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις, το διεθνές και κοινοτικό δίκαιο. Και αυτό και θα το βρείτε μπροστά σας στα προαπαιτούμενα για τη δόση του Νοεμβρίου» πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης.

Καταλήγοντας ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ν.Δ. θέλει να συνδράμει και περιμένει αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή για να υπερψηφίσει κάποια άρθρα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video