Η απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου πάρθηκε από κοινού από την εταιρεία, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους χορηγούς προκειμένου να γίνει μια άριστη προετοιμασία και να υπάρξει μια δυναμικότερη διοργάνωση, όπως απαιτεί ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα.
Βασικά συστατικά της έκθεσης εξακολουθούν να είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, ενώ διάφορα events όπως live μαγειρική από γνωστούς σεφ, κεντρικό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας & προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις υπόσχονται να κάνουν την επίσκεψη μια μοναδική εμπειρία!
Επίσης, όσοι παραγωγοί συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα και ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων, ενώ ταυτόχρονα θα φιλοξενηθούν ξένοι εμπορικοί επισκέπτες και θα γίνουν B2B επαγγελματικές συναντήσεις. Η συμμετοχή των παραγωγών πλαισιώνεται από Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.
Όσοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.elladosgefsi.gr και www.alfaexpo.gr, καθώς και στο Facebook/Ελλάδος Γεύση.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου