ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωσε Σκοπελίτη ο Πανναξιακός


Μια σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποτελεί η ένταξη του Γιώργου Σκοπελίτη. Γεννήθηκε το 1991 και είναι γιός του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Δημητρίου Σκοπελίτη.

Αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και χαρακτηρίζεται για την τεχνική του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πρόσφατα έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA C (Πιστοποίηση προπονητή).

Επίσης ανακοινώνουμε ότι θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και θα είναι άμεσος συνεργάτης των κ.κ. Παραβατού και Ζαφείρη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2008 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο Α΄ εθνική κατηγορία(2009-2010).

Την περίοδο 2010-2011 θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λιοσίων Δ΄ εθνική και τις επόμενες χρονιές θα φορέσει τις φανέλες της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων (2011-2012) και Πεύκης (2012-2013) Α ' ΕΠΣΑ. Σημειώνουμε ότι ανήκει στην ομάδα μας από πέρυσι αλλά λόγω της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να μεταβεί στο νησί μας νωρίτερα. Έτσι τον θεωρούμε σαν μεταγραφή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video