ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κ. Kαραμανλής: “H ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Φίλη”


Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρεται στον σάλο που έχει ξεσπάσει από τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, αναφορικά με τη γενοκτονία των Ποντίων, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατίας θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο της κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του.
Αναλυτικά

“Ασφαλώς και ο κ. Φίλης δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του Υπουργού Παιδείας, αλλά πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτός.

Υπενθυμίζω ότι είχαμε καταθέσει επίκαιρη επερώτηση προς τον προηγούμενο Υπουργό Παιδείας κο Μπαλτά, ο οποίος είχε αφαιρέσει τη γενοκτονία των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη της Γ’ Λυκείου. Σήμερα ο κ. Φίλης, ως «νέος και πιο σκληροπυρηνικός Μπαλτάς», αμφισβητεί ότι έγινε γενοκτονία.

Μήπως, λοιπόν, το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο κ. Φίλης, αλλά ολόκληρη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Και κάτι ακόμα: Μέχρι πρόσφατα ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι «η Ελλάδα βιώνει μια γενοκτονία σε καιρό ειρήνης». Τι υποκρισία να ορίζει μια. αριστερή κυβέρνηση γενοκτονία το μνημόνιο κι όχι τη σφαγή των Ποντίων!

Αναμένουμε από τον κο Φίλη επαρκείς εξηγήσεις για το λεκτικό του ατόπημα. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ενδεχομένως η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να σκεφτεί και το ενδεχόμενο της κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον του“.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video