ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο παρά πέντε της χρονιάς...

  Αν δε μπορείτε να διαβάσετε αυτό το email, δείτε το online  
 
 
   December 2015 |  www.embola.gr |  Facebook
logo
 

Στο παρά πέντε της χρονιάς... η embola.gr ντύνεται Άγιος Βασίλης!

Και σας προτείνει μια σειρά απο προιόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

 
     
 

Στερεοφωνικό αυτοκινήτου DEH-6312

Γενικά χαρακτηριστικά:
- Υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD, αυτόματος έλεγχος, ISO standar plug, ένδειξη ώρας κατά τη διάρκεια της αναμονής, γραφικός ισοσταθμιστής
Ραδιόφωνο:
- PLL stereo tuner (FM) με RDS, αυτόματη σάρωση σταθμών, PTY, μνήμη 18 σταθμών
USB - Slot / Card Reader:
- Skip, play, pause, mute, απεικόνιση ID3 tag, λειτουργία φακέλων
Ενισχυτής:
- 4 x 60W PMPO
- Ρυθμίσεις ήχου: balance, Fader, Treble, Bass
- 4 συνδέσεις για ηχεία
- Εξοδος για προ-ενισχυτή

Τιμή: 47,00 € 25,00 €

 

QOOpro PC Dual Shock Controller

Συμβατό με Windows 98/2000/XP/ME/NT/VISTA/7 USB 2.0 θύρα.Αναλογική και ψηφιακή μορφή με ένδειξη LED. Turbo λειτουργία για να απολαύσετε εξαιρετικά γρήγορη δράση.Δύο μοτέρ δόνησης και εργονομικός σχεδιασμός για άνεση και έλεγχο.
Η συσκευασία περιέχει 2 χειριστήρια

 

Τιμή: 14,00 € 12,00 €

 

 

 

 


 

Oem Car Universal Holder for Mobile,Gps.Pda and 360 Rotating-White

Με ποιοτική κατασκευή και έξυπνο σχεδιασμό τύπου μανταλάκι, η βάση στήριξης αυτοκινήτου με βεντούζα για όλα τα κινητά είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, ταιριάζει σε οποιοδήποτε συσκευή με οθόνη 3,5 έως 5,3.
Στα σημεία επαφής της συσκευής σας με τη βάση, υπάρχουν λαστιχάκια για να ασφαλίσουν την συσκευή σας χωρίς να την πληγώσουν στο ελάχιστο.

Τιμή: 6,50 € 4,00 €

 
 

Camera υπολογιστή 5MPixel

Ρυθμιζόμενη εστίαση για την ομαλή και σταθερή ποιότητα εικόνας. Κλιπ που μπορεί να στερεωθεί σε φορητό υπολογιστή ή LCD οθόνη.

Τιμή: 7,20 € 3,20 €


 

 

 

OEM θήκη Bookcase Τύπου S-view για Iphone 4G/4S

Η θήκη τύπου S-view προστατεύει κυρίως το τμήμα της συσκευής και ιδιαίτερα την ευαίσθητη επιφάνια της οθόνης από πεσίματα, πιέσεις ή γρατζουνιές.
Ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο Iphone 4G/4S επιτρέπει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες (κάμερα, ηχείο, πλαινά πλήκτρα) ενώ η πρόσβαση στην οθόνη γίνεται τραβόντας το Κάλυμα προς τα αριστερά και πίσω από την συσκευή χωρίς να ενοχλεί. Η απάντηση σε κλήσεις μπορεί να γίνει με το κάλυμα κλειστό.

Τιμή: 7,50 € 4,00 €

 


 

Αντιχαρακτικό γυαλί 0.3mm 9H για Samsung Galaxy S3 Mini i8190

Το συγκεκριμένο Tempered Glass είναι ένα διάφανο λεπτό τζάμι πάχους 0.3mm το οποίο μέσα από ειδική θερμική επεξεργασία αποκτά υψηλό βαθμό σκληρότητας (9Η)
Στην πράξη, όταν τοποθετηθεί στην επιφάνια αφής του κινητού σας, θα έχετε μια επιπλέον βαθμίδα προστασίας από γρατζουνιές ή πεσίματα πολύ υψηλότερη από αυτή ενός screen guard χωρίς να χάσετε απόκριση ή ευκρίνεια,
Ειδικά σχεδιασμένο για Samsung Galaxy S3 Mini i8190 με τις απαραίτητες εγκοπές σε μπροστινή κάμερα, αισθητήρες, πλήκτρα.
Η τοποθέτηση γίνετε με εύκολο τρόπο ενώ αφαιρείτε εξίσου εύκολα χωρίς να αφήσει ίχνη.

Τιμή: 7,00 € 3,30 €

Αντιχαρακτικό γυαλί 0.3mm 9H για LG G3

Αντιχαρακτικό γυαλί (tempered glass) για κινητό LG G3.

Τιμή7,00 € 3,30 €

 

 

 

     
 
 

Νέες Αφίξεις

Όλες τις προσφορές μας!

 
 
 
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε. 
 
 

 

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά/ηλεκτρονικά λάθη.

 

Για τη διαχείριση αποστολής του ενημερωτικού δελτίου: Bluetraction, Παρασίου 28, Αθήνα.

  Εάν θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα, πατήστε εδώ: Unsubscribe  

 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video