ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γιάννη Φλεβάρη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ-Ένας μεγάλος Δωδεκανήσιος, ευπατρίδης της Πολιτικής, της Δημοκρατίας, του μέτρου και της σύνεσης ήταν ο Τάσος Καραμάριος που μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την απέναντι όχθη, αφήνοντας πίσω του ένα ανεξίτηλο κομμάτι της πρόσφατης Κοινοβουλευτικής και Δωδεκανησιακής ιστορίας. Με τη δύναμή του να βρίσκεται στο χαμόγελο, στην πραότητα του λόγου του, στην υπομονή του, στην αγάπη του για τους συμπατριώτες μας και στην απλότητά του κέρδισε όχι μόνο την υστεροφημία και την μεγάλη Κοινοβουλευτική του παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και τις καρδιές των νησιωτών. Όταν συναντούσε στο δρόμο κάποιον, όποιος κι αν ήταν, κοντοστεκόταν και μιλούσε μαζί του κοιτώντας τον στα μάτια, ανταλλάσοντας σκέψεις και ιδέες γιατί ήταν πάντα προσιτός και ανθρώπινος. Θα μας λείψει γιατί είχαμε μάθει να ζούμε και να μεγαλώνουμε μαζί του, αλλά θα τον θυμόμαστε πάντα γι’ αυτό που ήταν. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, οικογενειάρχης, φίλος, συμπολίτης και Πολιτικός. Τον ευχαριστώ για όσα μας προσέφερε και είναι τιμή μου που μοιραστήκαμε μαζί σημαντικές στιγμές.
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Γιάννης Φλεβάρης



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video