ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση του Ειδικού Προγράμματος που εκπόνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 3 Μαρτίου 2016
-Παρουσίαση του Ειδικού Προγράμματος που εκπόνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό της Κω
Ευρύτατη σύσκεψη στην Κω υπό την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου
Το ειδικό πρόγραμμα που εκπόνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό της Κω, παρουσίασε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου, στην διάρκεια ευρύτατης σύσκεψης που συγκάλεσε, ειδικά για το σκοπό αυτό στο Επαρχείο Κω.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Έπαρχος Κω κ. Γιώργος Χαλκιδιός, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου, η Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νήσου Κω κ. Ελένη Παπαδούλη, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Σαράντης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Πασχάλης Βρακίδης, ο πρώην πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Κω κ. Σταμάτης Βουκουβαλίδης, οι τουριστικοί πράκτορες κκ Κώστας Κουρούνης και Ιωάννης Καπασακαλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Κω κκ Νίκος Τσακίρης, Ευριδίκη Νάκη, Δημήτρης Χαματζόγλου και Ειρήνη Σβύνου.
Όπως είχε ανακοινώσει η Αντιπεριφερειάρχης στις 26 Ιανουαρίου 2016, κατά την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε αυτό το τριετές στρατηγικό σχέδιο περιλαμβάνεται ειδικό πλάνο δράσεων για τον τουρισμό της Κω, λόγω της βλάβης που υπέστη το νησί από τις αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.
Η υλοποίηση του σχεδίου τίθεται άμεσα σε εφαρμογή από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, η οποία ξεκινά στις 9 Μαρτίου και η χρηματοδότησή του είναι εγγυημένη από πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Σκοπός της ευρύτατης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επαρχείο Κω, είναι ο συντονισμός και των τοπικών φορέων που υπηρετούν τον τουρισμό στην Κω, αλλά και η συμπλήρωση και τροποποίηση του πλάνου που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπόνησε, με τις παρατηρήσεις των τοπικών τουριστικών παραγόντων.

Μετά το πέρας της παρουσίασης του ειδικού προγράμματος, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε:
«Δεν υπάρχει πλέον καθόλου καιρός για χάσιμο. Η Κως πρέπει να επανακτήσει το χαμένο έδαφος στον τουρισμό. Οι συντονισμένες ενέργειες μπορούν να φέρουν γρήγορα και απτά αποτελέσματα. Περιμένουμε λοιπόν από τους τοπικούς φορείς τις προτάσεις και την έγκρισή τους για να προχωρήσουμε σε συνεργασία και με το Υπουργείο Τουρισμού, στην επόμενη φάση υλοποίησης όλων των προγραμματισμένων δράσεων»

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video