ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου

Στην έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου

Στη Διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ που θα πραγματοποιηθεί στη από
τις 23 έως τις 26 Μαρτίου στη Μόσχα θα συμμετέχουν οι Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου.
Να σημειωθεί ότι για τη συμμετοχή της στην έκθεση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρειάστηκε να βρει τρόπο να ικανοποιήσει το αίτημα της ΙΤΕ Τravel and Tourism μοναδικού πάροχου της ΜΙΤΤ για προεξόφληση του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Αφού η Περιφέρεια δεν είχε τη δυνατότητα της προεξόφλησης ζήτησε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού να ικανοποιήσει το σχετικό αίτημα. Το ποσό για την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου συνολικού εμβαδού 253 τ.μ. στην ΜΙΤΤ ανέρχεται για τη Περιφέρεια σε 128.582 ευρώ. Το αίτημα ικανοποιήθηκε από τον ΕΟΤ οπότε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετέχει κανονικά στην έκθεση.
Επίσης, στην έκθεση θα συμμετέχει και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση κρίθηκε σημαντική δεδομένου ότι η Ρωσία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ξένες αγορές για την Ελλάδα ειδικά σε αυτή την περίοδο που έχει αποκλειστεί η αγορά της Τουρκίας για τους Ρώσους τουρίστες. Επιπλέον σε συνδυασμό με το Έτος Ελληνορωσικής Φιλίας δίνεται η δυνατότητα στη Περιφέρεια να προωθήσει την αναγνωρισιμότητα των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο ρωσικό κοινό αποσκοπώντας στο άνοιγμα προς την εν λόγω αγορά αλλά και στο να ενισχύσει τους δεσμούς που ήδη υπάρχουν μεταξύ της Ρωσίας και της Λήμνου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video