ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αύξηση των πόρων για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών ζητά ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, με επιστολή του προς τον Υπουργό Π. Σκουρλέτη

Αύξηση των πόρων για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών ζητά ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, με επιστολή του προς τον Υπουργό Π. Σκουρλέτη
-Υποχρηματοδοτείται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία»

Την αύξηση των πόρων που διατίθενται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία», στο πλαίσιο του νέου προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα κατανομής των πόρων από το Υπουργείο (επισυνάπτεται), για το Νότιο Αιγαίο προορίζεται το μικρότερο ποσοστό χρηματοδότησης, έναντι των υπολοίπων Περιφερειών της χώρας, μόλις στο 1,8%, ήτοι 4.465.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον που σημειώθηκε για τις δράσεις αυτές, τόσο από Κυκλάδες, όσο και από Δωδεκάνησα, κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, ήταν εξαιρετικά μεγάλο.

Ο κ. Χατζημάρκος με την επιστολή του προς τον Υπουργό, ζητά αύξηση των πόρων του εν λόγω προγράμματος για το Νότιο Αιγαίο, καθώς προβλέπεται ότι το ενδιαφέρον για ενεργειακές αναβαθμίσεις κατοικιών στα νησιά μας θα είναι εξίσου μεγάλο και στην νέα προγραμματική περίοδο. Επισημαίνει δε ότι η χρηματοδότηση των δράσεων αυτών μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020 δεν είναι εφικτή, λόγω του εξαιρετικά μικρού προϋπολογισμού του.

Επισυνάπτονται

1. Η επιστολή προς τον Υπουργό
2. Ο πίνακας κατανομών των πόρων του ΕΠ ΑΝΕΚ ανά Περιφέρεια



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video