ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για την διάθεση των τοπικών προϊόντων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για την διάθεση των τοπικών προϊόντων
-Σε συνάντηση εργασίας με θέμα την διάθεση τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καλεί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο, στις 6 Απριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. με σκοπό τη συνεργασία μεταξύ των φορέων και τη διάθεση των τοπικών προϊόντων στην τοπική αγορά.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ζαννετίδης, η προβολή, η ανάδειξη αλλά και η διάθεση των τοπικών μας προϊόντων αποτελεί κύριο μέλημά μας, τόσο για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα στα νησιά μας, όσο και για την τοπική οικονομία και την γαστρονομία.

Στην συνάντηση εργασίας έχουν κληθεί να παραστούν οι:
1. Πρόεδρος ΕΒΕΔ
2. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου
3. Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων
4. Πρόεδρος Εστιατόρων
5. Διευθυντές Μεγαλοκαταστημάτων (Surepmarket)
6. Σύλλογος Κρεοπωλών
7. Αγροτικοί Συνεταιρισμοί
8. Κτηνοτροφικοί Συλλόγοι
9. Αγροτικοί Συλλόγοι
10. Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτης Κουνάκης
11. Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα και Επιχειρηματικότητας- Υποστήριξης Επενδύσεων και Απασχόλησης κ. Γιώργος Πόκκιας



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video