ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ουρανία Ρεμπούλη: Ο κόσμος της Ρόδου έχει αγκαλιάσει το δρομικό κίνημα

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ-Ρόδος 08-04-2016
-ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Στο discovergreece.com, μια διαδραστική πλατφόρμα η οποία αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για τη δραστηριοποίηση της Marketing Greece, μίλησε η πρωταθλήτρια του Γ.Σ. Νέων Λέρου Ουρανία Ρεμπούλη, με αφορμή τον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου.
O διαδικτυακός τόπος προβάλλει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο τουριστικών προϊόντων, ενεργεί ως εργαλείο πωλήσεων, παρέχοντας τη διασύνδεση των προϊόντων με διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων και συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη online κοινοτήτων και εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η Ρόδος έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Ρεμπούλη.
« Ήταν η αφορμή-συνέχισε-να ασχοληθώ με τις μεγάλες αποστάσεις και να πάρω την απόφαση να διεκδικήσω την πρόκριση στους Oλυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η συμμετοχή μου στον δεύτερο Μαραθώνιο της Ρόδου ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην αθλητική μου καριέρα, μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα σ’ ένα υπέροχο νησί με πολύ φιλόξενους ανθρώπους που μ’ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και που μου έδωσε μεγάλη υποστήριξη και ενθάρρυνση!
Κορυφαία εμπειρία που έζησα στη Ρόδο ήταν οπωσδήποτε ο τερματισμός στο δεύτερο Μαραθώνιο και το γεγονός ότι έφθασα πολύ κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, την οποία θα είχα ήδη πετύχει στην Ρόδο, εάν είχε γίνει νωρίτερα η αλλαγή του ορίου.
Η στιγμή του τερματισμού έχει χαραχτεί βαθιά στη μνήμη μου. Αισθανόμουν τον κόσμο να με ενθαρρύνει και να με εμψυχώνει και ένιωθα σαν να βρίσκομαι στο νησί μου, τη Λέρο, μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, φίλους και γνωστούς. Κόβοντας το νήμα του τερματισμού ήμουν ιδιαίτερη συγκινημένη. Ο κόσμος της Ρόδου έχει αγκαλιάσει το δρομικό κίνημα και είναι πραγματικά ευχάριστο αυτό!
Πιστεύω ότι η φετινή διαδρομή του Μαραθωνίου, η οποία περνά δίπλα από όλα αυτά τα μοναδικά μνημεία της Ρόδου και το Αιγαίο, είναι ιδιαίτερη. Αξίζει κανείς να βιώσει αυτή την εμπειρία, θα είναι πραγματικά μοναδική». Καταλήγοντας η Ρεμπούλη, είπε:
«Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα σημεία που ξεχωρίζω στη Ρόδο και που δεν παραλείπω να επισκέπτομαι με κάθε ευκαιρία. Μου αρέσει πολύ να βλέπω το ηλιοβασίλεμα από το Μόντε Σμιθ. Είναι καταπληκτικοί οι περίπατοι με θέα προς τη θάλασσα.
Στην παραλία δίπλα στο ενυδρείο νιώθω πάντα σαν να βρίσκομαι απέναντι στο άπειρο. Αυτή η απεραντοσύνη του Αιγαίου μου μεταδίδει ένα αίσθημα ελευθερίας, ξεκουράζει το πνεύμα.
Νιώθω πάντα πολύ ιδιαίτερα δίπλα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού και τα Ελαφάκια, στο Μανδράκι. Σε αυτό το σημείο αισθάνεται κανείς πολύ έντονα τις δονήσεις της τόσο σπουδαίας ιστορίας της Ρόδου και του πολιτισμού της. Όταν βρίσκομαι εκεί, είναι σαν να μην είμαι σε νησί, αλλά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη…»

-2-

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δήλωση συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ., 5.000μ., και 1.000μ. μπορείτε
να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://ift.tt/1v9JVqy
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
Το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 στην πλατεία Κύπρου θα στηθεί περίπτερο από την Οργανωτική Επιτροπή, όπου στελέχη της διοργάνωσης και εθελοντές θα δώσουν πληροφορίες και θα κάνουν εγγραφές αθλητών.
-Εγγραφείτε, είτε με μετρητά στο γραφείο του ΣΕΓΑΣ, Ώρες: 10:00-14:00, Βύρωνος 1 Ρόδος, στο Στάδιο του Διαγόρα. Τηλ. 22410 30145, είτε συμπληρώστε την αίτηση ανάλογα με τον αγώνα της επιλογής σας και αφού κάνετε την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην ALPHA BANK IBAN GR 9301407780778002101098796, στείλτε την συμπληρωμένη αίτηση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο: info@roadstorhodes.com ή με φαξ στο: 2241030145.
Για ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων συμβουλευτείτε την προκήρυξη για το κόστος συμμετοχής
ή την ομαδική δήλωση συμμετοχής.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Αιτήσεις κι εγγραφές (με πληρωμή)γίνονται και στο γραφείο Πληροφοριών-Τουρισμού του Δήμου ΡόδουΔευτέρα έως Τετάρτη από τις 10π.μ.. εως τις 2μ.μ.(Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945), δίπλα από το "Ήχος και Φως" (όχι το Σαββατοκύριακο).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί μόνο μαζί με
το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού.
-Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι - Radio Lihnari είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Roads to Rhodes Marathon με καθημερινή ενημέρωση για τη διοργάνωση από 6 έως 17 Απριλίου, στις 09:30 το πρωί.
-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου,
η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video