ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Μαραθώνος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 10-04-2016
-Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσό ςΜαραθώνος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου και τους παράλληλους αγώνες (10χλμ., 5χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Η αποστολή του θα αποτελείται από 22 άτομα, εκ των οποίων οι 13 θα τρέξουν. Θα ταξιδέψει αεροπορικώς την Πέμπτη και την Παρασκευή απόγευμα για Ρόδο και θα επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας πάλι αεροπορικώς στην Αθήνα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, μάλιστα, θα επισκεφθεί εθιμοτυπικά το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤελμησσόςΝ.ΜάκρηςΜαραθώνος ιδρύθηκε το 2007 στην Νέα Μάκρη από πολίτες με ενεργή ενασχόληση στο μαζικό αθλητισμό και ιδιαίτερα, με το άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου. Ο ιδρυτής του συλλόγου γνωστός σε όλους αθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου και των μεγάλων αποστάσεων με ιδιαίτερες διακρίσεις. Βλάσης Καραβασίλης, βοηθήθηκε αρκετά στην αρχή από συναθλητές, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας στην ίδρυση του.
Επιταχύνοντας τους στόχους και τους σκοπούς του συλλόγου, στην διάδοση του μαζικού αθλητισμού και την ένταξη όλων των ηλικιών στην άθληση, για τον καλύτερο τρόπο ζωής. Όσο για την ονομασία δόθηκε ως ανάμνηση του Αρχαίου Τοπωνυμίου της Μάκρης Μ. Ασίας. Οι σκοποί του συλλόγου είναι η ένταξη της κοινωνίας μας και με μια ιδιαιτερότητα στην νεολαία, στον μαζικό αθλητισμό, αλλά και την συμμετοχή στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, καθώς βέβαια επίσης και η δημιουργία φιλικών σχέσεων και αλληλεγγύης των μελών.
Πολύ σημαντική είναι επίσης η παρουσία και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, αλλά και η διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο Σύλλογος στο ενεργητικό του έχει διοργανώσει 6 αγώνες δρόμου για ιστορικά τοπωνύμια και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είναι μέλος του ΣΕΓΑΣ με την συμμετοχή του σε πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς μέλος και ιδρυτικό στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκου Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων. Επίσης, σημαντική είναι η παρουσία του στον κλασικό Μαραθώνιο Δρόμο κάθε χρόνο, σαν οικοδεσπότης στην γενέτειρα πόλη του Μαραθωνίου Δρόμου καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις του κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Ζάππειο Μέγαρο. Επίσης πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην τελετή αφής Μαραθώνιας Φλόγας στον Ιστορικο Τύμβο Μαραθώνος και συνοδεύει την Μαραθώνια φλόγα σε μεγάλους Μαραθώνιους Δρόμους του Εξωτερικού. Συμμετέχοντας και μέλη του στο αγώνισμα του Μαραθωνίου. Έχοντας λοιπόν
-2-

άμεσο στόχο και σκοπό την ανάδειξη του Μαραθωνίου Κινήματος και ιδέας καθώς και την προβολή της Αθλητικής και Πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ο πρωταρχικός ρόλος του συλλόγου είναι η μαζική άθληση όλων των κατηγοριών ανεξαρτήτου ηλικίας, η ανάπτυξη του Αθλητικού ιδεώδους, αλλά ταυτόχρονα και η αθλοτουριστική άνθηση στη ιστορική περιοχή μας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ «ΠΛΑΖΑ»
Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνέντευξη Τύπου των Διοργανωτών για τα ΜΜΕ της Ρόδου. Έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο «BestWesternPlaza»
(αίθουσα “ΘΑΛΕΙΑ”)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Εγγραφείτε, είτε με μετρητά στο γραφείο του ΣΕΓΑΣ, Ώρες: 10:00-14:00, Βύρωνος 1 Ρόδος, στο Στάδιο του Διαγόρα. Τηλ. 22410 30145, είτε συμπληρώστε την αίτηση ανάλογα με τον αγώνα της επιλογής σας και
αφού κάνετε την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην ALPHA BANK IBAN GR 9301407780778002101098796, στείλτε την συμπληρωμένη
αίτηση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο: info@roadstorhodes.com ή με φαξ στο: 22410 30145.
Για ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων συμβουλευτείτε την προκήρυξη για το κόστος συμμετοχής
ή την ομαδική δήλωση συμμετοχής.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Αιτήσεις κι εγγραφές (με πληρωμή) γίνονται και στο γραφείο Πληροφοριών-Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Δευτέρα έως Τετάρτη από τις 10π.μ.. εως τις 2μ.μ. (Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945), δίπλα
από το "Ήχος και Φως".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί μόνο μαζί
με το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού.
-Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι - RadioLihnari είναι Χορηγός Επικοινωνίας του RoadstoRhodesMarathon
με καθημερινή ενημέρωση για τη διοργάνωση από 6 έως 17 Απριλίου, στις 09:30 το πρωί.
-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου,
η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video