ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανεπιθύμητοι στη Μήλο οι βουλευτές που θα ψηφίσουν την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ

Προσθήκη λεζάντας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μήλου στην συνεδρίαση του στις 20/05/2016 αποφάσισε με την υπ΄αριθ. 114/2016 ομόφωνη απόφασή του να συνταχθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τους Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων και τα Πολιτικά Κόμματα κατά της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στο νησί μας όπως αυτό αναφέρεται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

για την άδικη και ατελέσφορη πρόταση της Κυβέρνησης, όπως αυτή αναφέρεται στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο, που με την ψήφισή του θα καταργηθεί ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ και στην Μήλο από 1η Ιουνίου 2016.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

από την Κυβέρνηση και τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κυκλάδων

1.κ. Νικόλαο Συρμαλένιο

2.κ. Νικόλαο Μανιό

3.κ. Αντώνιο Συρίγο

καθώς και τον Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση

Έστω και την ύστατη ώρα να παρέμβουν στο θέμα του ΦΠΑ, να ζητήσουν να μην ψηφιστεί και αυτοί να το καταψηφίσουν.

To ισχυρότερο επιχείρημα για την καταψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου είναι οι δηλώσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όταν πριν έρθει το πολυνομοσχέδιο για ψήφιση δήλωναν «…αν καταργηθεί και αυτό (ΦΠΑ) τότε καταργούμε μαζί και το μοναδικό μέχρι σήμερα στοιχείο εφαρμογής της νησιωτικότητας, είναι για εμάς αυτονόητο ότι ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά δεν αποτελεί προνόμιο, αποτελεί το ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο απέναντι στις δυσκολίες μετακίνησης και διαβίωσης των νησιωτών και ανάπτυξης του νησιωτικού χώρου γενικότερα…» .

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ότι όποιος από τους Βουλευτές ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στο νησί μας θα είναι ανεπιθύμητος.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε, ο Δήμος Μήλου προτίθεται να προσφύγει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών που θα θιχτούν από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, σε συντονισμένες νομικές και άλλες ενέργειες.

Ο Δήμαρχος Μήλου

Γεράσιμος Δαμουλάκης

Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε.

Μέλος του Σ.Α.Σ. (Υ.Ε.Ν.)

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Δ.Ι.Π.Ε.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video