ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη συνεδρίαση του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ● Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στη συνεδρίαση του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)
Δήμου Ρόδου και
● στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (Κ.Ε.Δ.Α.) Ρόδου για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απεύθυνε ο Δήμος Ρόδου, συμμετείχε στη Σύγκληση του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟ) Δήμου Ρόδου στις 20.5.2016. Κατά τη συνεδρίαση ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχει κάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ζήτησε τη διαρκή κινητοποίηση όλων των φορέων καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Επισήμανε στους εμπλεκόμενους σε αυτήν τη διαδικασία να βρίσκονται σε «διαρκή συνεδρίαση». Επίσης ενημέρωσε για μια σειρά πρωτοβουλίες και επαφές που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα για θέματα Πολιτικής Προστασίας, όπως: συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον Αρχηγό Πυροσβεστικής, το Στρατηγό της 95ης Α.Δ.Τ.Ε. και με τους επικεφαλής της Α.Δ.Α., προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ..
● Στις 21.5.16 ο Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της τοπικής ηγεσίας της Ελληνικής Αεροπορίας παρέστη στην εορτάσιμη θεία λειτουργία που έγινε στο εκκλησάκι Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης της Πολεμικής μας Αεροπορίας μας στο ΚΕΔΑ της Ρόδου, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Ρόδου κκ Κύριλλου και των εκπροσώπων των τοπικών Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθους κόσμου.
Χαράλαμπος Κόκκινος
Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video