ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Ίο το διήμερο 18-19/6.

Βασικός λόγος της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωσή του από τις αρμόδιες αρχές, για το θέμα της μεγάλης τουριστικής επένδυσης σύνθετων καταλυμάτων γνωστού ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, για την οποία έχει ασκηθεί και σχετική προσφυγή στο ΣτΕ και έχει προκληθεί την τελευταία περίοδο μεγάλη δημοσιότητα. Στόχος η τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα
επίπεδα και η επιδίωξη όλες οι επενδύσεις να έχουν το επιδιωκόμενο θετικό αποτέλεσμα για την εθνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, χωρίς αλλοιώσεις του περιβάλλοντος και της κυκλαδικής φυσιογνωμίας και χωρίς καταπάτηση της φορολογικής, ασφαλιστικής, εργασιακής και πολεοδομικής νομοθεσίας.
Προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι η εύρυθμη, συντονισμένη και ταχεία δράση όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει εξασφαλιστεί, με ευθύνη του διαχρονικού κράτους, αλλά και ο σεβασμός από τους επενδυτές της νομιμότητας αλλά και της συνάφειας των επενδύσεων με τα πολιτιστικά πρότυπα της κάθε περιοχής.
Κατά τις συζητήσεις του βουλευτή, τόσο με τις τοπικές υπηρεσίες της αστυνομίας και του λιμεναρχείου, όσο και με κατοίκους αλλά και με τον δήμαρχο, ο οποίος ωστόσο επαίνεσε τις προσπάθειες του επενδυτή για την ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, προέκυψαν αρκετά ζητήματα που μένει να αποσαφηνιστούν.
Διαπιστώνονται επίσης αντιφατικές αποφάσεις και των αρμόδιων υπηρεσιών που λειτουργούν εκτός νησιού, αποφάσεις που επιτείνουν τη σύγχυση, με αποτέλεσμα τη δημιουργία τετελεσμένων.
Με αφορμή λοιπόν όλες τις παραπάνω διαπιστώσεις, που σε μεγάλο βαθμό ισχύουν περίπου σε όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Συρμαλένιος θα επιδιώξει, το αμέσως προσεχές διάστημα, με ευθύνη της κυβέρνησης να οργανωθεί συνάντηση μεταξύ όλων των συναρμόδιων φορέων, έτσι ώστε η αντιμετώπιση των ζωτικών ζητημάτων που αφορούν κυρίως τις τουριστικές περιοχές να γίνεται αποτελεσματικά και συντονισμένα, προς όφελος της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών.
Τέλος, ο Νίκος Συρμαλένιος, συνάντησε τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας του νησιού, με τον οποίο συζήτησε την κατάσταση αλλά και τα αιτήματα στελέχωσης ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, τα οποία δεσμεύτηκε να προωθήσει.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video