ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μετα απο αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δημοτικές Ενότητες Νότιας Ρόδου και Ατταβύρου

Δεκτό έγινε το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Ενότητες Νότιας Ρόδου και Ατταβύρου που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι με έγγραφο που απέστειλε το βράδυ της 18ης Ιουνίου 2016 με α.π. 75503/279 προς το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη, ενημέρωσε για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2016 και έπνιγε τις Δημοτικές Ενότητες Νότιας Ρόδου (Απολακκιά, Αρνίθα, Ίστριο) και Ατταβύρου (Μονόλιθος, Σιάνα) και λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που δημιούργησε σε περιουσίες σε δασικό πλούτο και υποδομές, ζήτησε να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας». 
Το αίτημα του κ. Χ. Κόκκινου έγινε δεκτό από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη με το α.π. 75503/279/18.6.2016.
Εντός των ημερών θα υπάρξουν πρωτοβουλίες προκειμένου να κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός και να αποζημιωθούν το συντομότερο δυνατόν οι πολίτες της περιοχής.
(Έγινε επισύναψη των σχετικών εγγράφων προς τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας).

http://ift.tt/28KHNjG

Φωτογραφία του Χαράλαμπος Κόκκινος.
Φωτογραφία του Χαράλαμπος Κόκκινος.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΣχολιάστεΚοινοποιήστε

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video