ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απόβαση Κρητικών στη Νάξο

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μία καλή ευκαιρία ώστε Κρητικοί να επισκεφθούν τη Νάξο και να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές έστω και για λίγες μέρες γυρίζοντας ένα νησί που έχει αρκετά κοινά σημεία με το δικό τους… Όμως κάτι η οικονομική κρίση και κάτι η διακοπή των δρομολογίων είχε στερήσει και από τα δύο νησιά αυτή την ξεχωριστή επαφή.

Φέτος όμως και πάλι με την ιδιωτική πρωτοβουλία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, η εκδρομή μπήκε σε προγραμματισμό. Και τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, οι πράκτορες του ταξιδιωτικού γραφείου Naxos Tours υποδέχτηκαν τους περίπου 600 Κρητικούς που πήραν την απόφαση να έρθουν στη Νάξο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με την έκτακτη προσέγγιση από το τεράστιο Festos Palace η νυχτερινή Χώρα της Νάξου απέκτησε ζωή και αναμένεται να περάσουν όμορφα εκμεταλλευόμενοι και τον καλό καιρό.
Όμως, στην προβλήτα του λιμανιού τους περίμενε και μία μικρή έκπληξη. Με την αρωγή της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, πραγματοποιήθηκε μία μικρή γιορτή για το καλωσόρισμα των εκδρομέων με ζωντανή μουσική , χορευτικό, γραβιέρα και κίτρο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα μέλη του χορευτικού συλλόγου Κουρουνοχωριου, οι μουσικοί που έπαιζαν όλο το βράδυ ενώ θα πρέπει να αποδοθούν εύσημα και στις δύο βιοτεχνίες παραγωγής κίτρου. Πάνω απ όλα όμως στα στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου για τη βοήθεια του στην καλύτερη οργάνωση της υποδοχής των φίλων Κρητικών!
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video