ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων για την επέτειο θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου

Συμπληρώνονται, σήμερα, 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, του πολιτικού ηγέτη και αγωνιστή της Δημοκρατίας, ο οποίος έμελε να αλλάξει τη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που διοχέτευσε τον αέρα της οραματικής Αλλαγής στη χώρα. Μιας λυτρωτικής Αλλαγής που περιλάμβανε όχι μόνο όσα στερήθηκε η χώρα εξαιτίας της σκοτεινής επταετίας της δικτατορίας, αλλά πολύ
περισσότερο απάλλαξε τη χώρα από το βαρίδι της παρακρατικής σκιάς της μετεμφυλιακής Δεξιάς. Κατανόησε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του εγχώριου πεδίου και κατέστησε το ΠΑΣΟΚ «όχημα» και «αρωγό» στην προσπάθεια ανασχεδιασμού και επανεκκίνησης της ελληνικής κοινωνίας. Επέφερε ριζικές μεταβολές στην κρατική δομή, χτίζοντας το κοινωνικό κράτος, στα πρότυπα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και άρθρωσε ισχυρό διεθνή λόγο. Η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στην πορεία προς την εθνική συμφιλίωση, ενώ παράλληλα έθεσε τις βάσεις για την αναβάθμιση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, μέσα από μια σειρά τολμηρών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες άφησαν πλούσια παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.
Τα παραπάνω προσεγγίζουν ακροθιγώς, μόνο το πολιτικό και κοινωνικό έργο που προσέφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου στη χώρα. Προσφέρουν όμως εξαιρετική απάντηση στην ερώτηση: Τι κάνει σήμερα τον Ανδρέα Παπανδρέου πιο επίκαιρο από ποτέ; Η απάντηση βρίσκεται στην κατάρρευση των οραμάτων και των επιτευγμάτων του παρελθόντος, όπως τη βιώνουμε ιδιαίτερα ως νέα γενιά. Σήμερα, ο Ανδρέας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Όχι, μόνο, γιατί ήταν ο ιδρυτής και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο Πρωθυπουργός της Αλλαγής, αλλά γιατί με την πολιτική του στάση ένωσε τους Έλληνες και ισχυροποίησε την Ελλάδα.

Τιμή για όσους σε έζησαν..ευθύνη για εμάς που μαθαίνουμε για σένα..κληρονομιά για εκείνους που θα γεννηθούν..
Eμείς διαφυλάτουμε τις Αρχές και τις Αξίες αυτής της παράταξης, Εμείς θα ξαναχτίσουμε το Μεγάλο ΠΑΣΟΚ που εκδημοκράτισε την Χώρα.
Έχουμε κράτησε ακέραιοι την υπόσχεση μας!
Μας εμπνέεις, μας Ενώνεις , Μας οδηγείς.
Ανδρέα ζεις...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video