ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανυπόστατο ζήτημα χαρακτηρίζει το αίτημα για μεταφορά της έδρας της Περιφέρειας στη Ρόδο, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων!.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ -
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Τσιροπινά
Ταχ.Κώδικας : Ερμούπολη 84100
Τηλέφωνο : 22813.61500
Telefax : 22810.82376

Σύρος 19 Ιουλίου 2016

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση του υπομνήματος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και το αίτημα “περί μεταφοράς της έδρας της Περιφέρειας από τη Σύρο στη Ρόδο”, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Προσπερνάμε και παρακάμπτουμε τα κοντόφθαλμα στερεότυπα και τις διχαστικές ιδεολογικές σημάνσεις και αντιλήψεις ορισμένων – ευτυχώς λιγοστών – εκπροσώπων του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου καθώς και την παρωχημένη νοοτροπία της πολιτικής εκμετάλλευσης μέσω της διαστρέβλωσης της αλήθειας, όσων πολιτικών παραγόντων προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου έχει πετύχει σε πολιτικό επίπεδο, την άριστη συνεργασία όλων των Περιφερειακών Παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών, των Δημοτικών Αρχών και των φορέων και των δύο Νομών, εξασφαλίζοντας τη συνοχή στη διανησιωτική συνεργασία, ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη των δύο μεγάλων νησιωτικών συμπλεγμάτων του Αιγαίου.

Διαβεβαιώνουμε ότι κλείνοντας τα αυτιά μας «στις σειρήνες της διάσπασης», θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, η οποία έχει άλλωστε συνομολογηθεί, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τον πολιτικό σχεδιασμό μας για το Νότιο Αιγαίο, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε προεκλογικά, υπενθυμίζοντας ότι μοναδικός μας στόχος είναι και θα παραμείνει η ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ισχυρή πολιτική ηγεσία, η οποία μέχρι σήμερα έχει αποδείξει με τις πράξεις της και το σεβασμό της απέναντι στους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, ότι δε χρειάζεται υποδείξεις – ειδικά σε ανυπόστατα ζητήματα- τα οποία κάποιοι επιχειρούν να αναδείξουν και να μεγαλοποιήσουν προκειμένου να διασωθούν από τη συνδικαλιστική και πολιτική ανυπαρξία τους».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video