ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Έκτακτη σύσκεψη
συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να εφαρμοστεί πιστά ο σχεδιασμός και οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων για την αντιμετώπιση και διαχείριση έκτακτων αναγκών από την κακοκαιρία

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 10.1.2017 μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση στην περιοχή μας από την «επέλαση» του κύματος κακοκαιρίας και να εξεταστεί αν εφαρμόζεται πιστά ο σχεδιασμός και οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων για την αντιμετώπισή της.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν και παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ρόδου - υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Αγαπητός Πάλλας, ο κ. Ηλίας Αργύρης, προϊστάμενος του Αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρόδου και ο κ. Νίκος Χατζηγεωργίου, προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι..

Μετά από επικοινωνία που υπήρξε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, δήμους της Δωδεκανήσου και εμπλεκόμενες Υπηρεσίες για την Πολιτική Προστασία, επισημάνθηκαν τα εξής:

Οι ανάγκες συνεχούς επαγρύπνησης όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, μέχρι τη λήξη του κύματος κακοκαιρίας, για να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες καταστάσεις,

Είναι σε ισχύ και εφαρμογή οι αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Δωδεκανήσου και των υπόλοιπων συλλογικών οργάνων και εντολών που έχουν αποσταλεί,

Τα συνεργεία των δήμων, των Δ.Ε.Υ.Α. και η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. (που λειτουργεί πλέον σε εθελοντική βάση) να περιοδεύουν στους οδικούς άξονες των νησιών, ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν πλημμυρικά προβλήματα. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα από την έντονη κακοκαιρία, παρά μόνο κάποιες καταπτώσεις βράχων στην περιοχή του Ατταβύρου, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από συνεργεία του Δήμου Ρόδου.

Ενημερώνονται οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα τις ώρες που είναι σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ μέχρι και την Πέμπτη 12.1.2017 το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ο κ. Χ. Κόκκινος με συνεργάτες του περιοδεύουν σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού για αυτοψίες σε πιθανά προβλήματα που προέρχονται από κακοκαιρία και ενημερώνουν και συνεργάζονται με τους πολίτες για τη διαχείριση έκτακτων αναγκών από ακραία καιρικά φαινόμενα.

DSCF0208.JPG

--------------------------------------- Τέλος Δελτίου Τύπου ------------------------------------
-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video