ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νότιο Αιγαίο: Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση κλοπής και παράνομης διακίνησης μεταλλικών αντικειμένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου

Η πραγματοποίηση τους έγινε σε συνεργασία με συναρμόδιους Φορείς στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου κλοπής και παράνομης διακίνησης μεταλλικών αντικειμένων

Αντικείμενο των έλεγχων ήταν η λειτουργία επιχειρήσεων scrap και η κυκλοφορία οχημάτων που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών

Πραγματοποιήθηκαν (114) έλεγχοι, συνελήφθησαν (5) αλλοδαποί και βεβαιώθηκαν (11) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου το χρονικό διάστημα από πρωινές ώρες της 30.06.2017 έως απογευματινές ώρες της 01.06.2017 οργάνωσε στοχευμένες εξορμήσεις για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας.

Οι εξορμήσεις αυτές υλοποιήθηκαν στη βάση εφαρμογής συγκεκριμένου σχεδιασμού, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου και είχαν στόχο την καταπολέμηση της κλοπής και παράνομης διακίνησης μεταλλικών αντικειμένων.

Συγκεκριμένα αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν έλεγχοι σε επιχειρήσεις συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, διαχείρισης και επεξεργασίας μεταλλικών αντικειμένων (scrap) και έλεγχοι σε οχήματα που μεταφέρουν ανακυκλώσιμα υλικά.

Για τις εξορμήσεις αυτές συγκροτήθηκαν μικτά κλιμάκια ελέγχων αποτελούμενα από αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, με ανάλογο αριθμό μέσων. Επίσης, σε αυτά τα κλιμάκια συμμετείχαν στελέχη συναρμόδιων φορέων τοπικών Υπηρεσιών.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά (114) έλεγχοι από τους οποίους:

 (40) σε οχήματα
 (25) σε άτομα
 (14) σε επιχειρήσεις-εγκαταστάσεις-καταστήματα

Συνελήφθησαν: Στην περιοχή της Α’ Δωδεκανήσου (5) αλλοδαποί από τους οποίους δυο υπήκοοι Αλβανίας και τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ως προσωρινά υπεύθυνοι και εργαζόμενοι, σε επιχειρήσεις-μάντρες διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών που λειτουργούσαν χωρίς άδεια.

Βεβαιώθηκαν συνολικά (11) παραβάσεις από τις οποίες:

(3) για παράνομη λειτουργία επιχειρήσεων «scrap» στην περιοχή της Α’ Δωδεκανήσου
(4) για παραβίαση των περιβαλλοντικών κανονισμών περιοχές των Κυκλάδων και της Α’ Δωδεκανήσου

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμοδίους κατά τόπο Εισαγγελείς.

--
Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
Πλ. Ρεθύμνη 1, Τ.Κ. 84100, Ερμούπολη Σύρου
Τηλ.Γραφείου: 2281096110
Fax Γραφείου: 2281087387 & 2131527820
E-mail: press.gadpnaigaiou@hellenicpolice.gr
Website: http://ift.tt/AhaTQ3
Twitter: http://twitter.com/hellenicpolice
Facebook: http://ift.tt/2qZAIDU
YouTube: http://www.youtube.com/EllinikiAstynomia

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video