ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στέργος Στάγκας, σύμβουλος περιφέρειας Ν.Α κατα ΔΕΥΑΡ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 13 Αυγούστου
-Ποιος τελικά κυβερνά τη ΔΕΥΑΡ και με ποια κριτήρια;
Δήλωση του Στέργου Στάγκα για τα πρωτοφανή που συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ
Πρωτοφανείς καταστάσεις διάλυσης στη ΔΕΥΑΡ. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο μιας εταιρίας, που ευθύνεται για την υδροδότηση του νησιού, να δίνουν εντολή και ο διευθυντής της εταιρίας να αδιαφορεί, να αρνείται να την εκτελέσει και να σηκώνει δική του παντιέρα. Ο Πρόεδρος να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ να τον αδειάζει και να τον υποβαθμίζει. Δεν έχουν προηγούμενο αυτές οι καταστάσεις.
Παραβρέθηκα σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ με πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ‘’Συζήτηση και λήψη απόφασης για το χρηματικό ένταλμα της ΔΕΥΑΡ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου’’ . Φεύγω με μεγαλύτερη αγωνία από αυτή με την οποία πήγα για το μέλλον της υδροδότησης του νησιού, μετά από τα απίθανα που διαδραματίστηκαν εκεί.
Παραβιάζοντας κάθε κανόνα διοικητικής λειτουργίας, ο Διευθυντής της εταιρίας παραμένει στο απυρόβλητο χωρίς να υπάρχει κανένας να τον ελέγξει και να τον επαναφέρει ‘’στον ίσιο δρόμο ‘’. Έχει μετατρέψει τη ΔΕΥΑΡ σε τσιφλίκι του, την ώρα που το νησί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Πρωτοφανείς καταστάσεις που το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι επιπλέον προβλήματα στο μέλλον του νησιού της Ρόδου. Κάποιοι παίζουν σε βάρος του νησιού, της κοινωνίας και των επισκεπτών του, χωρίς ίχνος συναίσθησης και ευθύνης.
Ποιος τελικά κυβερνά τη ΔΕΥΑΡ και με ποια κριτήρια;;;

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video