ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συντονιστική Επιτροπή κατά των ΒΑΠΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας θέσει εξαρχής ως πρωταρχικό στόχο, την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα των ανεμογεννητριών και έπειτα από την μεγάλη επιτυχία της ημερίδας που διοργάνωσε η ομάδα μας στις αρχές του μήνα στην πόλη της Τήνου, κατανοώντας την ανάγκη για πληροφόρηση, ξεκίνησε και επίσημα η ενημέρωση στα χωριά.
Η αρχή έγινε την Πέμπτη 21 Μαρτίου στα Υστέρνια, το χωριό που θα επηρεαστεί πιο άμεσα από το αιολικό πάρκο που βρίσκεται υπό κατασκευή, στην περιοχή Πολέμου Κάμπος και συγκεκριμένα στη θέση Πράσσα.
Μεγάλης σημασίας υπήρξε η υποστήριξη του τοπικού συλλόγου, που απηύθυνε επί προσωπικού κάλεσμα προς τους κατοίκους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά, πράγμα που επιβεβαιώνεται από την ιδιαίτερα ικανοποιητική προσέλευση.
Τα μέλη της ομάδας μας, αρχικά αναφέρθηκαν σε κάποιες παρανοήσεις οι οποίες αφορούν σε υποτιθέμενα οφέλη (δωρεάν διάθεση ρεύματος /μείωση στους λογαριασμούς, ενδεχόμενη παύση στις διακοπές ρεύματος) και παραθέτοντας στοιχεία, κατέρριψαν αυτούς τους μύθους.
Στη συνέχεια, παρουσίασαν και ανέλυσαν βάσει μελετών τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η εγκατάσταση τόσο σε περιβαλλοντικό επίπεδο, όσο και σε άλλους τομείς, όπως ο τουρισμός και κατ’ επέκταση η τοπική οικονομία.
Οι κάτοικοι, αφού παρακολούθησαν την ενημέρωση και με αφορμή των όσων ειπώθηκαν, έθεσαν ερωτήσεις και ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Τέλος, όσοι παρευρέθηκαν έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στον αγώνα μας, υπογράφοντας σχεδόν συνολικά το ψήφισμα εναντίωσης κατά των σχεδιαζόμενων αιολικών σταθμών, κλείνοντας ιδανικά με αυτόν τον τρόπο μια άκρως επιτυχημένη προσπάθεια από την πλευρά μας.

Οι ενημερώσεις στα χωριά τώρα ξεκινούν.
 

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video